Köpa bostad i Karlskoga?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Karlskoga. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Karlskoga

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Karlskoga eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Örebro

Din sökning gav 4 träffar
Fastighetsmäklare HallsbergVilla - Hallsberg/Hallsberg Falla, Lingongatan 19
Pris: 1 800 000 kr
-
Storlek: 154 m2, 6 rum

En rymlig och fin villa där stora renoveringar genomförts på senare år såsom tak, 3-glas Mockfjärdsfönster i trä, vinterbonat uterum, bergvärme, markarbete, m.m. Villan ligger i attraktiva området Falla/Långängen på en lummig återvändsgata i ett fint naturnära område. Skog, vilt och bär alldeles inpå knuten.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare AskersundVilla - Askersund/Aspa Bruk, Långa Vägen 16
Pris: 295 000 kr
-
Storlek: 96 m2, 4 rum

Delvis renoverad villa. Nytt kök med vitvaror 2012, Vardagsrum samt 2 st sovrum renoverade 2013.
Billig driftskostnad med vedpanna med tillhörande acc tankar.
Möjlighet och företräde till båtplats i en av Vätterns populäraste båthamnar.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare AskersundVilla - Askersund/Zinkgruvan, Aspelundsvägen 14
Pris: 445 000 kr
-
Storlek: 65 m2, 3 rum

Delvis renoverat fritidshus (året-runt) på arrendetomt med närhet till flera badplatser och med bär- och svampskog med elljusupplysta längdskidspår alldeles runt knuten. 1800-tals torp på härlig 2500 kvm tomt med stora möjligheter till odling och lek. Indragen el samt vatten från godkänd, egengrävd brunn och avlopp.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare AskersundVilla - Askersund/Ingelsby , Ingelsby Björkåsen 226
Pris: 2 600 000 kr
-
Storlek: 130 m2, 6 rum

Sjönära boende med bedårande sjöutsikt, egen brygga, öppen planlösning. Granitgolv med golvvärme. Nybyggt vardagsrum med takbjälkar samt bjälkdekor, högsta del i vardagsrum är 5m högt. 2 stora skjutfönster. Allveranda 2014. Nya stora mahogny pvc fönster i portalform med lås i övriga huset. Nyinredd källare.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer

Områden Karlskoga

Karlskoga,