Köpa bostad i Karlskoga?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Karlskoga. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Karlskoga

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Karlskoga eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Örebro

Din sökning gav 2 träffar
Fastighetsmäklare KarlskogaBostadsrätt - Karlskoga/Karlskoga, Gösta Berlings Väg 37
Pris: 130 000 kr
Avgift: 3 200 kr
Storlek: 58,5 m2, 2 rum

Trevlig lägenhet på två rum och kök på åttonde våningen med hiss och fin utsikt. Gott om parkering alldeles bredvid huset. Vinds- och källarföråd. Huset är anslutet till Comhem för bredband och kabel-tv. Balkong. Stabil och välskött förening med god ekonomi.

Mer bilder och information på:
www.pistol.se/gbv37

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare HallsbergVilla - Hallsberg/Hjortkvarn, Vintergatan 3
Pris: 435 000 kr
-
Storlek: 103 m2, 4 rum

Huset är ommålat 2006, flera nya 2- glasfönster, renoverat öppenspis i källarvåningen. Terass med poolen. Fastighet ligger centralt i Hjortkvarn,300 - 500 m från busstation, livsmedelsaffär,bensinstation , idrottshallen,bibliotek och förskolan. Trevlig grannskap, lugnt område. Cykelavstånd till närmaste badstrand.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer

Områden Karlskoga

Karlskoga,