Köpa bostad i Karlskoga?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Karlskoga. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Karlskoga

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Karlskoga eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Örebro

Din sökning gav 2 träffar
Fastighetsmäklare AskersundVilla - Askersund/Hammar, Frösshyttan Grönsberg 201
Pris: 1 900 000 kr
-
Storlek: 59 m2, 4 rum

Här bor man helt för sig själv i en liten idyll där det mesta är genomgått och renoverat.  Altan är byggd kring halva huset med både öppen och takbeklädd del. I anslutning till altanen finns bastuhuset med dusch, relax och tvättmaskin. Det finns tre eldstäder i huset. Huset har öppen planlösning på nedre plan.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar detta fritidshus.Läs mer
Fastighetsmäklare HallsbergVilla - Hallsberg/Hjortkvarn, Vintergatan 3
Pris: 435 000 kr
-
Storlek: 103 m2, 4 rum

Huset är ommålat 2006, flera nya 2- glasfönster, renoverat öppenspis i källarvåningen. Terass med poolen. Fastighet ligger centralt i Hjortkvarn,300 - 500 m från busstation, livsmedelsaffär,bensinstation , idrottshallen,bibliotek och förskolan. Trevlig grannskap, lugnt område. Cykelavstånd till närmaste badstrand.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer

Områden Karlskoga

Karlskoga,