Köpa bostad i Karlskoga?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Karlskoga. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Karlskoga

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Karlskoga eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Örebro

Din sökning gav 1 träffar
Fastighetsmäklare ÖrebroBostadsrätt - Örebro, Malmgatan 29
Pris: 850 000 kr
Avgift: 5 228 kr
Storlek: 63,5 m2, 2 rum

Vån 2 av 4, hiss finns. Ljus och fin 2:a i centrala Örebro med närhet till stationen och flera affärer som Ica och Tempo. Frisör, konditori, skoaffär, bank, vårdcentral och flertalet resturanger. Garage (separat kö) 340 kr/mån. Stor balkong.  Lugn trapp uppgång och liten förening (14 lgh).

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer

Områden Karlskoga

Karlskoga,