Köpa bostad i Bräcke?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Bräcke. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Bräcke

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Bräcke eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Jämtland

Din sökning gav 10 träffar
Fastighetsmäklare StrömsundVilla - Strömsund, Kyrkgatan 3
Pris: 430 000 kr
-
Storlek: 108 m2, 6 rum

Villan är centralt belägen i Hammerdal mellan Östersund och Strömsund. Nära till skola, dagis, affär och kyrka. Hammerdalssjön med fiske- och badmöjligheter är bara 200 m bort. Huset har en mycket bra planlösning med 108 kvm fördelat på 2 våningsplan.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare BräckeVilla - Bräcke, Rotakälvägen 9
Pris: 190 000 kr
-
Storlek: 115 m2, 5 rum

Välplanerad villa i lugnt område. Stor tomt. Nära till naturen och bra fiskevatten. Stor källare med varmgarage. Stor gillestuga med öppenspis.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare StrömsundVilla - Strömsund, Sikås, Byvägen 255
Pris: 450 000 kr
-
Storlek: 170 m2, 6 rum

Öppen planlösning med stora sällskapsytor. Högt läge. Nära till vatten och natur. Ca 1 km till välsorterad affär. 8 km till Hammerdal med bank och apotek mm.

Fräscha ytskikt, renoverat de senaste åren med nya  tapeter, renoverat kök, nya golv mm. Stor altan mot söder med sol både dag och kväll. Ev. uthyrning möjlig.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare HärjedalenBostadsrätt - Härjedalen, Libacken 252
Pris: 725 000 kr
Avgift: 821 kr
Storlek: 27 m2, 1,5 rum

Mysig stuga med kanonläge intill Ljusnan. Formidabel utsikt mot fjället i söderläge. Närhet till Ica-affär ca 200 m hotell och rest samt sportaffär i närheten. Längdspår och elljusspår intill stugan. Daglig preparering, tillgång till vallningsbod, bastu i servicehus. Hjälp med uth. av stugan underlättar finansieringen.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna bostadsrätt.Läs mer
Fastighetsmäklare StrömsundVilla - Strömsund, Svartviksgatan 20
Pris: 350 000 kr
-
Storlek: 121 m2, 5 rum

5-rumsvilla i Hammerdal med närhet till bank, affär, skola och skog. Lugnt område. Byggår 1980. Fristående garage. Vind som går att inreda. Vattenburen el och luftvärmepump.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare BergVilla - Berg, Börtnan 1574
Pris: 200 000 kr
-
Storlek: 90 m2, 3 rum

Villa med läge nära Ljungan och fjällvärlden. 40 km från Åsarna och Klövsjö ca 70 km från Ljungdalen. Perfekt för den händige!

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare BräckeVilla - Bräcke, Bäckvägen 11
Pris: 650 000 kr
-
Storlek: 169 m2, 7 rum

Lummig och lättskött trädgård med stor terrass och vedeldat badkar. Närhet till skogen, fotbollsplan, skridskobana och elljusspår. Garage med förråd och snickarverkstad.
Skola åk 1-5, förskola och FH med idrottshall ligger i nära anslutning till villaområdet, ca. 300 m.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare HärjedalenTomt - Härjedalen, Rörosvägen 532
Pris: 645 000 kr
-
Storlek: 715 m2 tomt

Tomt till salu i Siljeströms stugby i Tänndalen. Nedanför mot söder ligger Tänndalens skidstadion. Nordic ski längdspår finns runt stugknuten, alltid nypreparerade. Från tomtgränen går ett 2,5 km elljusspår. Miltals rösade fjälleder utgår från stugbyn. Ca: 1 km till kalfjäll. Skidbuss 5 min Tänndalen alpint.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna tomt.Läs mer
Fastighetsmäklare HärjedalenVilla - Härjedalen, Retavägen 2
Pris: 1 800 000 kr
-
Storlek: 92 m2, 6 rum

Villa byggd 1989 belägen på hörntomt med bra läge. Skidspår och skoterleder i anslutning till boendet. Lugnt område men med gångavstånd till affär och vård.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare KrokomVilla - Krokom, Strömbacken 5
Pris: 630 000 kr
-
Storlek: 140 m2, 5 rum

Villa i 2 plan med hel källare. 2 kök per våning och stora rum. Belägen i natursköna Nälden med utsikt över den vackra Faxälven. Nära Åre och Östersund. Förutom matvarubutik och bensinstation finns skola och daghem på orten och det bor många barnfamiljer i området.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer

Områden Bräcke

Bräcke, Gällö, Kälarne, Pilgrimstad,