Köpa bostad i Borgholm?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Borgholm. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Borgholm

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Borgholm eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kalmar(Öland)

Din sökning gav 6 träffar
Fastighetsmäklare HögsbyVilla - Högsby/Ruda, Storgatan 41
Pris: 395 000 kr
-
Storlek: 125 m2, 5 rum

Funkishus i lugnt samhälle med närhet till affär, mack, dagis och skola. På övervåningen finns badrum, hall och 3 sovrum varav 1 med utgång till balkong. Nedervåningen bjuder på en rymlig hall, ett stort kök, matrum med utgång till altan och ett stort vardagsrum. I källaren finns 1 sovrum.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare VimmerbyVilla - Vimmerby/Locknevi, Gårdspånga 118
Pris: 1 100 000 kr
-
Storlek: 160 m2, 7 rum

Det består av en huvudbyggnad (1889) med ca 90 kvm boyta, ett stort gårdshus uppfört 1909, i vilken boytan är ca 70 kvm. Intill de två nämnda byggnaderna finns en uthusdel, som i markplanet är ca 100 kvm, med garageplats för bl.a. två bilar. Ca 20 min med bil till Astrid Lindgrens värld och 5 min till bad-och fiskesjö.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare HögsbyVilla - Högsby/Grönskåra, Postbacken 7A
Pris: 650 000 kr
-
Storlek: 313 m2, 8 rum

Boyta entréplan:
stor entré, hall med trappa till övervåning och till källaren, ingång till stor tvådelat vardagsrum, med tillgång till stor altan och tillgång till två stora och ett mindre rum + ett stort kök, ett badrum med badkar, ett separat nykaklat duschrum, en tvättstuga, en gång med nedgång till garage och pannrum. Det finns tre eldstäder.

Boyta entréplan som har renoverats:
Stort rum renoverat 2011 Detta med ny isolering, OSB+Gips, tapetsering, nytt golv, ny el. Duschrum monterat av svenskt plattsättningsföretag 2010 (Och VVS arbete av svenskt VVS företag).

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare HögsbyVilla - Högsby/Fågelfors, Kolstigen 14
Pris: 590 000 kr
-
Storlek: 87 m2, 4 rum

En verklinkertes tegelhus med en vacker trädgård.
Du behöver bara ta med egen tandborste och pyjamas och nästan röra.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare VästervikBostadsrätt - Västervik/Markörgatan, Markörgatan 31b
Pris: 125 000 kr
Avgift: 2 827 kr
Storlek: 43 m2, 1 rum

Lägenheten har stort rum med fransk balkong. Kök med plats för matbord. Stor klädkammare i hallen. Förråd finns i nära anslutning till lägenheten. Nära till mataffär, busshållplats och till gymnasiet.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare VimmerbyVilla - Vimmerby/Gullringen, Genvägen 3
Pris: 850 000 kr
-
Storlek: 115 m2, 6 rum

Villa i lugnt område med pool och närhet till naturen. Buss till Vimmerby. Tåg från Vimmerby till Linköping och Kalmar. I Gullringen finns ICA-butik, konditori, förskola, simhall och golfbana (9 hål).

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer

Områden Borgholm

Björkviken, Borgholm, Köpingsvik, Löttorp, Rälla,