Köpa bostad i Lessebo?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Lessebo. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Lessebo

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Lessebo eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kronoberg

Din sökning gav 5 träffar
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge/Sävsjöström, Älghultsvägen 2
Pris: 995 000 kr
-
Storlek: 116 m2, 4 rum

Mycket välskött villa med fin sjöutsikt i idylliska Sävsjöström. Helrenoverad under de senaste 6 åren. Bara att flytta in då de flesta möblerna ingår. Fantastiskt läge med hörntomt mot sjön och baksidan mot skogen. Fin badplats och fiskemöjlighet. Båt med motor ingår. Bergvärme installerad 2010.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge/Norrhult, Björkholmsgatan 2
Pris: 625 000 kr
-
Storlek: 98 m2, 6 rum

Nära till skola, dagis, affär och bibliotek. Fina strövområden och härlig natur in på knutarna.
Bra kommunala kommunikationer till bl.a Växjö och Vetlanda.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge/Alstermo, Linnégatan 1
Pris: 495 000 kr
-
Storlek: 76 m2, 4 rum

TILLFÄLLE! Villan är precis nyrenoverad med ny bergvärme, fönster, tak, isolering+dränering källare m.m. Invändigt har du möjlighet att själv skapa ditt nya hem till en låg kostnad. Här finns stora möjligheter att förverkliga dina idéer. Promenadavstånd till ICA Nära, vårdcentral, bank, busshållplats m.m..

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare AlvestaVilla - Alvesta/Benestad, Ekenäs
Pris: 6 150 000 kr
-
Storlek: 204 m2, 6 rum

En mycket speciell fastighet med strandtomt på 13800m² samt en egen brygga och Ö. 2 separata hus, ett på ca 154m² och ett på ca 50m². Båda husen är totalrenoverade under de senaste 6 åren. Ett stort fristående dubbelgarage med fjärrstyrd port, även en hobbyverkstad (70 m2) och carport på ca 50m². Bastu samt bergvärme.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare MarkarydVilla - Markaryd/Traryd, Kullagatan 2
Pris: 1 050 000 kr
-
Storlek: 102 m2, 7 rum

Välhållen 1 plans Trarydvilla i tegel med källare och underbar trädgård. Vidbyggt garage och inglasad altan. Huset ligger i fint naturområde, nära till Lagansjön. I närområdet finns skola, matbutik och avståndet till E4 är bara 2km.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer

Områden Lessebo

Hovmantorp, Kosta, Lessebo, Skruv,