Köpa bostad i Lessebo?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Lessebo. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Lessebo

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Lessebo eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kronoberg

Din sökning gav 3 träffar
Fastighetsmäklare LjungbyVilla - Ljungby/Vittaryd, Färsjövägen 18
Pris: 3 495 000 kr
-
Storlek: 500 m2, 10 rum

1500 kvm i Småland mellan 2 sjöar. Mycket stor sjötomt. Fantastiskt vackert läge.

Både boende och atelje för reklambyrå eller verkstad / industri. Hel fasad med ca 20 fönster mot sjön och solens söderläge på sidan. Helt fantastisk arbetsplats och boende!!!

Fullt utrustad med maskiner, truckar, inventarier, även bodel

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare LesseboVilla - Lessebo/Hovmantorp, Västergatan 16
Pris: 1 075 000 kr
-
Storlek: 90 m2, 4 rum

Fin villa med en källare i lugnt område. Nära till ICA ,förskolor skola och sjö (ca 800 m).Bra kommunikationer, bara ca 2,5 mil till Växjö. Huset har två separata ingångar, en via huvudentrén och en via källaren, två badrum (på entréplan med jacuzzi och i källaren med dusch), bra för stora familjen!

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare LjungbyVilla - Ljungby/Lidhult, Ärlevägen 3
Pris: 625 000 kr
-
Storlek: 138 m2, 4 rum

Gediget stenhus med centralt och bra läge. Trevlig och lummig trädgård. Stora boytor. Stort vardagsrum på ca 30 m2 med öppen spis, planlösningen går lätt att ändra till fyra sovrum. Takhöjden är hela 2,6 m. Stor inglasat uterum. Planlösningen är öppen och ljus och ger ett hemtrevligt intryck. Det finns även gästtoalett

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer

Områden Lessebo

Hovmantorp, Kosta, Lessebo, Skruv,