Köpa bostad i Lessebo?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Lessebo. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Lessebo

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Lessebo eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kronoberg

Din sökning gav 5 träffar
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge, Älghultsvägen 2
Pris: 1 300 000 kr
-
Storlek: 116 m2, 4 rum

Mycket välskött villa med fin sjöutsikt i idylliska Sävsjöström. Helrenoverad under de senaste 6 åren. Bara att flytta in då de flesta möblerna ingår. Fantastiskt läge med hörntomt mot sjön och baksidan mot skogen. Fin badplats och fiskemöjlighet. Båt med motor ingår. Bergvärme installerad 2010.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.



Läs mer
Fastighetsmäklare MarkarydVilla - Markaryd, Ljunggrensgatan 18
Pris: 750 000 kr
-
Storlek: 120 m2, 5 rum

Mysig 1-plansvilla i lugnt, barnvänligt område. Nära till skog, friluftsbad och idrottsplats. Stort trädäck i söder, lättskött tomt med fruktträd och sol hela dagen. Full källare med gillestuga med öppen spis, rymlig tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. Ljust vardagsrum med öppen spis och stora fönster mot söder.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.



Läs mer
Fastighetsmäklare MarkarydVilla - Markaryd, Kullagatan 2
Pris: 1 050 000 kr
-
Storlek: 102 m2, 7 rum

Välhållen 1 plans Trarydvilla i tegel med källare och underbar trädgård. Vidbyggt garage och inglasad altan. Huset ligger i fint naturområde, nära till Lagansjön. I närområdet finns skola, matbutik och avståndet till E4 är bara 2km.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.



Läs mer
Fastighetsmäklare AlvestaVilla - Alvesta, Hynnenäs
Pris: 299 000 kr
-
Storlek: 110 m2, 4 rum

Charmig 1 1/2 plansvilla i trivsam bymiljö i Småland. Passar såväl för permanent- som fritidsboende. Mycket vacker och lugn boendemiljö. Stor trädgård med bäck och kvarnruin samt avverkningsklar skog. Trevlig planlösning, garage och källare. Stor uteplats i soligt läge och med utsikt över bäcken.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.



Läs mer
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge, Möcklehult 1
Pris: 1 400 000 kr
-
Storlek: 215 m2, 8 rum

Den unika gården byggdes 1842 och har omsorgsfullt bevarats i generationer, vilket resulterat i en nästan museum-liknande gård med massor av energi och själ från gamla dagar. Möcklehult ligger mitt i fridfulla, natursköna, idylliska småländska höglandet, 3 timmars bilresa från Köpenhamn.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.



Läs mer

Områden Lessebo

Hovmantorp, Kosta, Lessebo, Skruv,