Köpa bostad i Uppsala?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Uppsala. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Uppsala

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Uppsala eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Uppsala

Din sökning gav 4 träffar
Fastighetsmäklare UppsalaBostadsrätt - Uppsala/Luthagen, Ringgatan 16 A
Pris: 1 750 000 kr
Avgift: 2 305 kr
Storlek: 36,8 m2, 1 rum

Mitt i det lugna Luthagen ligger denna enrummare som byggdes 1932. De tidstypiska detaljerna är välbevarade och innefattar djupa fönsternischer, serveringsskåp och vitsåpade trägolv. Med nära tre meter i takhöjd skapas både en känsla av rymd samt fler inredningsalternativ för de 37 kvadratmeterna.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare UppsalaVilla - Uppsala/Borrlövsta, Svanvägen 17
Pris: 545 000 kr
-
Storlek: 25 m2, 2 rum

Välbehållet och trevligt fritidshus med högt läge på skogstomt. På fastigheten finns ett bostadshus, en gäststuga, ett förrådshus med mulltoa och ett kombinerat pumphus/duschrum. Gemensamt i tomtföreningen finns tillgång till pool under sommaren, fotbollsplan och lada för fest och möten etc.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar detta fritidshus.Läs mer
Fastighetsmäklare ÖsthammarTomt - Östhammar/Länsö, Roparberget 8
Pris: 495 000 kr
-
Storlek: 2586 m2 tomt

Byggklar tomt på vackra Länsö i Östhammars skärgård i norra Roslagen. Tomten ligger på en populär ö och nås på några minuter med båt. Pråm finns att boka för forsling av t ex byggmaterial.

Sydvästläge ca 30 meter från strandkanten. Båtplats och parkering ingår. Bygglov och ritningar finns på fritidshus om 74 kvm.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna tomt.Läs mer
Fastighetsmäklare KnivstaTomt - Knivsta/Jansberg, Jansberg 112
Pris: 650 000 kr
-
Storlek: 1377 m2 tomt

Tomt i populärt område med en välisolerad verkstadslokal på 65 kvm.
El är indraget och vattenbrunn är borrad = 75.000 kr.
65 kvm verkstad = 350.000 kr.
Du betalar alltså 225.000 kr för själva tomten.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer

Områden Uppsala

Almunge, Björklinge, Bälinge, Bärby, Gunsta, Gåvsta, Håga, Järlåsa, Knutby, Läby, Länna, Lövstalöt, Ramstalund, Skyttorp, Storvreta, Sävja, Uppsala, Vattholma, Vårdsätra, Vänge, Ytternäs och Vreta,