Köpa bostad i Umeå?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Umeå. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Umeå

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Umeå eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Västerbotten

Din sökning gav 6 träffar
Fastighetsmäklare UmeåTomt - Umeå/Umeå, Degernäs 353
Pris: 370 000 kr
-
Storlek: 1749 m2 tomt

Har ni planer på att bygga i sommar. Vi har en tomt i fantastiska Degernäs med närhet till allt. T ex 10 min till Umeå C och 5 min till flyget och ändå en lantlig idyll. Tomten är på 1500 kvm och avtäckt så det är bara att börja bygga. Kommunalt vatten och el vid tomtgräns, internetfiber finns via byaförening.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna tomt.Läs mer
Fastighetsmäklare LyckseleVilla - Lycksele/Örträsk, Prästgårdsgatan 5
Pris: 595 000 kr
-
Storlek: 320 m2, 12 rum

Nyrenoverat en och en halv plans hus med inredd källare. En fastighet med många möjligheter, perfekt för den lite större familjen. Nära till natur, festligheter och aktiviteter.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare UmeåVilla - Umeå/Ostnhäs, Ostnäs 215
Pris: 295 000 kr
-
Storlek: 55 m2, 4 rum

Sommarstuga på friköpt tomt i Ostnäs med inventarier. Ligger i skogsbrynet med sol på den stora altanen största delen av dagen.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare LyckseleVilla - Lycksele/Rusksele, Strandvägen 3
Pris: 430 000 kr
-
Storlek: 165 m2, 6 rum

6 rum och kök. Nyrenoverat i lugnt område, nära till affär, skola, förskola, kyrkor. Möjlighet till jakt, fiske och annat friluftsliv.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare NorsjöVilla - Norsjö/Bastuträsk, Stationsgatan 6
Pris: 275 000 kr
-
Storlek: 115 m2, 5 rum

Bra tegelvilla som är delvis renoverad. Ingen källarvåning under marken. Lugnt och trevligt område. Fin natur med olika friluftsmöjligheter, fiske, vandring, skoterleder, mm, nära buss/ tågstation, affär, skola och förskola mm. 5 mil till Skellefteå, 3 mil till Norsjö. Bredband indraget.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare SkellefteåBostadsrätt - Skellefteå/Älvsbacka, Östra Nygatan 95c
Pris: 670 000 kr
Avgift: 3 200 kr
Storlek: 55 m2, 2 rum

Ljus, enhetlig 2-rummare med högt i tak och fina innergårdar. Lugnt område nära centrum, pizzeria, simhall och café. Hemtrevlig och stilren lägenhet med modernt, kaklat badrum fint kök med fondvägg och vindskyddad balkong med sol hela eftermiddagarna.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer

Områden Umeå

Brännland, Bullmark, Ersmark, Flurkmark, Hissjön, Holmsund, Hörnefors, Innertavle, Obbola, Röbäck, Stöcke, Stöcksjö, Sävar, Sörfors, Sörmjöle, Tavelsjö, Tomtebo, Täfteå, Umeå, Västibyn, Överboda,