Köpa bostad i Umeå?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Umeå. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Umeå

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Umeå eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Västerbotten

Din sökning gav 6 träffar
Fastighetsmäklare VilhelminaVilla - Vilhelmina/Dikanäs, Västansjö 21
Pris: 450 000 kr
-
Storlek: 36 m2, 2 rum

Fastigheten ligger vackert belägen med ett magnifikt sjöläge och utsikt mot Marsfjällsmassiven och Kittelfjällsområdet med en sjötomt på 3340 kvm.
Området medger ett rikt frilufsliv med skidåkning, natur samt kanonfiske i ett antal sjöar och vattendrag i anslutning till fastigheten.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar detta fritidshus.Läs mer
Fastighetsmäklare DoroteaVilla - Dorotea/Centrum, Fredsvägen 6
Pris: 395 000 kr
-
Storlek: 134 m2, 5 rum

Bostaden är belägen i ett barnvänligt område med närhet till såväl sjö och natur som affärer och skola. På tomten finns förutom huset även ett stort garage med gårdsplan samt lekstuga.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare SkellefteåBostadsrätt - Skellefteå/Älvsbacka, Östra Nygatan 95c
Pris: 670 000 kr
Avgift: 3 200 kr
Storlek: 55 m2, 2 rum

Ljus, enhetlig 2-rummare med högt i tak och fina innergårdar. Lugnt område nära centrum, pizzeria, simhall och café. Hemtrevlig och stilren lägenhet med modernt, kaklat badrum fint kök med fondvägg och vindskyddad balkong med sol hela eftermiddagarna.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare VilhelminaVilla - Vilhelmina/Skansholm, Skansholm 77
Pris: 500 000 kr
-
Storlek: 112 m2, 5 rum

Litet men rymligt hus med stor vacker strandtomt med både skog och öppna ytor. Flera förråd och garage på tomten samt både en liten gäststuga samt lekstuga.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare NorsjöVilla - Norsjö/Bastuträsk, Torpet 5
Pris: 350 000 kr
-
Storlek: 126 m2, 5 rum

Rejäl 1 1/2 plans villa med källare. 1 km norr om Bastuträsk. Gångavstånd till 2 sjöar. Flera sjöar med ädelfisk i området. Mycket bra bärmarker. Fina jaktmarker (årskort 300:-/år) Bra Järnvägsförbindelser. Stor tomt 6.400 kvm.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare StorumanVilla - Storuman/Storuman tätort, Vallnäs, Furuvägen 14
Pris: 395 000 kr
-
Storlek: 118 m2, 5 rum

Välskött 60-tals villa i lugnt, barnvänligt område. Välbevarade tidsenliga detaljer, underhållet med nya tapeter och golv i flertalet rum. Ommålad fasad 06. Huset har dränerad, tilläggsisolerad grund. Bredband indraget. Bra förvaringsutrymmen. Planlösning passande för barnfamilj.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer

Områden Umeå

Brännland, Bullmark, Ersmark, Flurkmark, Hissjön, Holmsund, Hörnefors, Innertavle, Obbola, Röbäck, Stöcke, Stöcksjö, Sävar, Sörfors, Sörmjöle, Tavelsjö, Tomtebo, Täfteå, Umeå, Västibyn, Överboda,