Köpa bostad i Södermanland?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Södermanland. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Södermanland

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Södermanland eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Södermanland

Din sökning gav 1 träffar
Fastighetsmäklare SträngnäsBostadsrätt - Strängnäs/BRF Klövern, Skördevägen 118c
Pris: 365 000 kr
Avgift: 6 004 kr
Storlek: 104 m2, 4 rum

Trivsamt bostadsrättsradhus i lugnt område, perfekt för barnfamiljen. Två lekplatser och bad i närområdet. Goda möjligheter för barn såväl som vuxna att utöva sporter på Åkers Sportcentrum där det finns möjlighet till bl.a. bad, hockey och fotboll. Trivsamt renoverat i neutrala behagliga färger 2010-2011.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer