Köpa bostad i Södermanland?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Södermanland. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Södermanland

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Södermanland eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Södermanland

Din sökning gav 6 träffar
Fastighetsmäklare GnestaTomt - Gnesta/Ullevi, Lydias Väg 9
Pris: 350 000 kr
-
Storlek: 3253 m2 tomt

Ullevi, mellan Gnesta och Mariefred är en by, belägen mellan sjöar och fornlämningar. Ett litet skogstomtområde med både fritids- och permanentboende finns strax efter byn, med nu en obebyggt hörntomt till salu. Läget är ostört och sjönära, med båt och badmöjligheter.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna tomt.Läs mer
Fastighetsmäklare OxelösundVilla - Oxelösund/Danvikshagen, Koltrastvägen 10
Pris: 2 590 000 kr
-
Storlek: 150 m2, 6 rum

Välskött suterrängvilla med många sovrum och härliga sällskapsytor. Tomt med naturklippor i harmoni med blomsterprakt. Havsnära med högt läge. Gångavstånd till badplatser och båtbryggor samt natursköna promenadstigar.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare FlenVilla - Flen/Hälleforsnäs, Alpnäsvägen 10
Pris: 1 050 000 kr
-
Storlek: 110 m2, 6 rum

Villan är byggd 1977 av nuvarande ägare. Samtliga arbeten väl dokumenterade. Oljepanna utbytt mot bergvärmesystem 2007/08. Varudeklarerad (Anticimex nivå 2) samt energideklarerad (Energiklass C). På promenad-/cykelavstånd finns grundskola, COOP-butik och tillgång till allmänna kommunikationer (tåg/buss)

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare GnestaBostadsrätt - Gnesta/Vackerby Hage, Folkparksstigen 4 E
Pris: 925 000 kr
Avgift: 4 716 kr
Storlek: 63 m2, 2 rum

En mycket trivsam och välplanerad lägenhet om 63 kvm med 2 rum och kök. En ljus lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Kan enkelt göras om till 3 rum och kök. Rymligt badrum med tvättmaskin, fint sovrum, separat klädkammare samt balkong i lugnt läge mot skogsparti. Egen parkering och förråd på gården

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna bostadsrätt.Läs mer
Fastighetsmäklare VingåkerVilla - Vingåker/Hagsta, Repslagarvägen 38
Pris: 499 000 kr
-
Storlek: 110 m2, 4 rum

Bo i lugna Vingåker? Villa 4/5 rum och kök. Nya golv i alla rum. Stort uterum under tak. Tomt på ca 900 kvm, inhägnad gräsmatta. Pellets & ved uppvärmning. Tilläggsisolerad. Nära dagis och skola 1-9 an. Omtyckt område. Nära till busshållplats. 3 km  till centrum och tåget. Flera restauranger och caféer. 2 st mataffärer

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare SträngnäsVilla - Strängnäs/Stallarholmen, Tegelugnsvägen 8
Pris: 1 450 000 kr
-
Storlek: 113 m2, 5 rum

Trevlig villa 150 m från en badstrand. Belägen i ett lugnt, barnvänligt villaområde vid Mälaren och har en liten, välskött trädgård med 2 uteplatser. Mycket nära till park med lekplats och gångavstånd till mataffär och busshållplats. 5 rum varav 3 sovrum, balkong med viss sjöutsikt, hobbyrum och förråd.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer