Köpa bostad i Södermanland?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Södermanland. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Södermanland

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Södermanland eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Södermanland

Din sökning gav 2 träffar
Fastighetsmäklare FlenVilla - Flen/Strömshammar, Greve Mannerheims väg 14
Pris: 675 000 kr
-
Storlek: 44 m2, 1 rum

Beläget på ett berg med utsikt över sjön med stor altan. Skogstomt  med lugnt läge. Vedeldad bastu. Nära fin badplats och fina strövområden. För den som söker lugn och ro. Avstånd från Stockholm ca 1,5 timme med bil, söder om Stockholm. Närmaste mataffär, butiker,systembolag etc är i Malmköping ca 9 km .

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare NyköpingVilla - Nyköping/Stigtomta, Tomta Vindkulla 1
Pris: 5 500 000 kr
-
Storlek: 167 m2, 5 rum

Välkommen till ett fantastiskt boende på en naturskön trädgårdstomt med utsikt över åkrar och sjö. Huset är uppfört 2014, energisnålt. Huvudbyggnaden inrymmer 3 sovrum, rymligt kök, helkaklat badrum, stort vardagsrum med öppen spis, allrum och ett tornrum med underbar utsikt.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer