Köpa bostad i Södermanland?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Södermanland. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Södermanland

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Södermanland eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Södermanland

Din sökning gav 6 träffar
Fastighetsmäklare EskilstunaVilla - Eskilstuna, Ringvägen 10
Pris: 2 850 000 kr
-
Storlek: 169 m2, 5 rum

Granne med den populära grundskolan Tegelviken, ligger detta rymliga Hjältevadshus med byggår 2002 på återvändsgata i idylliska Kvicksund. Genomgående öppen planlösning med ekparkett i alla rum. Fortlöpande underhåll. Stor altan om 73 kvm i söderläge med nedsänkt spabad (inköpt 2012) som ger extra lyx i vardagen.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare OxelösundVilla - Oxelösund, Höjdgatan 14
Pris: 1 780 000 kr
-
Storlek: 148 m2, 6 rum

Centralt belägen stenvilla i lugnt område. Nära skolor, centrum och med havet i närheten. Renoverad - bara att flytta in!

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare SträngnäsVilla - Strängnäs, Fogdö Vik 7
Pris: 1 480 000 kr
-
Storlek: 84 m2, 3 rum

Denna villa har genomgående hög standard med ljus och öppen planlösning. I lantlig vacker kulturhistorisk miljö med direkt närhet till Mälaren, lanthandel, golfbana och skola finner ni detta hus i utkanten av välskött fritidshusområde endast ca 15 min från pittoreska Strängnäs.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare FlenVilla - Flen, Kilgatan 8
Pris: 585 000 kr
-
Storlek: 70 m2, 3 rum

1 mil från Flens centrum ligger denna villa från 1947. Flen har det utbud av service som är normalt för små orter. Matbutik finns på gångavstånd. Huset ligger i ett lugnt område med liknande hus. Garage finns i källaren. Tomten har berg- och gräsytor samt en ny p-plats för 2-4 bilar.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare SträngnäsVilla - Strängnäs, Helgarö Violbacken 1
Pris: 10 000 000 kr
-
Storlek: 80 m2, 3 rum

Violbackens Gård ligger 10 mil/1tim från centrala Stockholm. 70 hektar som kan styckas i minst 3 sjötomter som kan finansiera hela köpet. Färdiga bygglov finns för 4 hus plus garage. Befintliga äldre ekonomibyggnader 900 kvm och äldre bostadshus 80 kvm.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare NyköpingVilla - Nyköping, Östra Torget 5
Pris: 10 500 000 kr
-
Storlek: 400 m2, 8 rum

400 m2 magnifikt boende vid ån i lugnt, centralt område med privat tomt. Successivt renoverad till högsta standard.

För en, två familjer eller generationsboende. Fyra plan bestående av dubbla kök, boende-, representations- och relaxplan med bastu, bubbelpool, bio- och musikrum. Stort master bedroom i eget plan.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer