Köpa bostad i Södermanland?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Södermanland. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Södermanland

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Södermanland eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Södermanland

Din sökning gav 5 träffar
Fastighetsmäklare FlenVilla - Flen/Strömshammar, Greve Mannerheims väg 14
Pris: 695 000 kr
-
Storlek: 44 m2, 1 rum

Beläget på ett berg med utsikt över sjön med stor altan. Skogstomt  med lugnt läge. Vedeldad bastu. Nära fin badplats och fina strövområden. För den som söker lugn och ro. Avstånd från Stockholm ca 1,5 timme med bil, söder om Stockholm. Närmaste mataffär, butiker,systembolag etc är i Malmköping ca 9 km .

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare NyköpingVilla - Nyköping/Båvenshult , Skogsvik
Pris: 1 670 000 kr
-
Storlek: 101 m2, 5 rum

Välkommen till Skogsvik, Båvenshult! Renoverat och färdigt att bara flytta in med bekväm och energisnål bergvärme. Nära busshållplats och en dryg mil till Gnesta och pendeltåg till Stockholm. Ca 500 med badplats i sköna Båven.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare GnestaTomt - Gnesta/Ullevi, Lydias Väg 9
Pris: 350 000 kr
-
Storlek: 3253 m2 tomt

Ullevi, mellan Gnesta och Mariefred är en by, belägen mellan sjöar och fornlämningar. Ett litet skogstomtområde med både fritids- och permanentboende finns strax efter byn, med nu en obebyggt hörntomt till salu. Läget är ostört och sjönära, med båt och badmöjligheter.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna tomt.Läs mer
Fastighetsmäklare VingåkerVilla - Vingåker/Hagsta, Repslagarvägen 38
Pris: 499 000 kr
-
Storlek: 110 m2, 4 rum

Bo i lugna Vingåker? Villa 4/5 rum och kök. Nya golv i alla rum. Stort uterum under tak. Tomt på ca 900 kvm, inhägnad gräsmatta. Pellets & ved uppvärmning. Tilläggsisolerad. Nära dagis och skola 1-9 an. Omtyckt område. Nära till busshållplats. 3 km  till centrum och tåget. Flera restauranger och caféer. 2 st mataffärer

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare SträngnäsVilla - Strängnäs/Stallarholmen, Tegelugnsvägen 8
Pris: 1 450 000 kr
-
Storlek: 113 m2, 5 rum

Trevlig villa 150 m från en badstrand. Belägen i ett lugnt, barnvänligt villaområde vid Mälaren och har en liten, välskött trädgård med 2 uteplatser. Mycket nära till park med lekplats och gångavstånd till mataffär och busshållplats. 5 rum varav 3 sovrum, balkong med viss sjöutsikt, hobbyrum och förråd.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer