Köpa bostad i Lessebo?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Lessebo. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Lessebo

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Lessebo eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kronoberg

Din sökning gav 4 träffar
Fastighetsmäklare ÄlmhultVilla - Älmhult/Klöxhult, Klöxhultsvägen 24
Pris: 1 600 000 kr
-
Storlek: 120 m2, 5 rum

Trevlig villa i 1,5-plan med bra och lugnt läge i fina Klöxhult. Nära till skola, dagis och motionsspår. IKEA på gång- och cykelavstånd. Härlig baksida i västerläge. Ny fasad och nytt tak, inredd källare. Ett hus att trivas i.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge/Sävsjöström, Sävsjö 6
Pris: 2 200 000 kr
-
Storlek: 240 m2, 7 rum

Vackert belägen villa med gräns mot skog och natur med sjöutsikt. Närhet till bad och fiske. Uppvuxen tomt med fruktträd och goda odlingsmöjligheter. Ca 1 mil från Lenhovda mot Älghult. Nyligen indraget fiberanslutning.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare LjungbyVilla - Ljungby/Vittaryd, Färsjövägen 18
Pris: 3 495 000 kr
-
Storlek: 500 m2, 10 rum

1500 kvm i Småland mellan 2 sjöar. Mycket stor sjötomt. Fantastiskt vackert läge.

Både boende och atelje för reklambyrå eller verkstad / industri. Hel fasad med ca 20 fönster mot sjön och solens söderläge på sidan. Helt fantastisk arbetsplats och boende!!!

Fullt utrustad med maskiner, truckar, inventarier, även bodel

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare LesseboVilla - Lessebo/Hovmantorp, Västergatan 16
Pris: 1 015 000 kr
-
Storlek: 90 m2, 4 rum

Fin villa med en källare i lugnt område. Nära till ICA ,förskolor skola och sjö (ca 800 m).Bra kommunikationer, bara ca 2,5 mil till Växjö. Huset har två separata ingångar, en via huvudentrén och en via källaren, två badrum (på entréplan med jacuzzi och i källaren med dusch), bra för stora familjen!

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer