Köpa bostad i Lessebo?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Lessebo. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Lessebo

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Lessebo eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kronoberg

Din sökning gav 3 träffar
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge/Klavreström, Alegatan 1
Pris: 550 000 kr
-
Storlek: 257 m2, 8 rum

Mycket vackert belägen 2-plansvilla med vind vid Norrsjön. Nära till sjö, badplats och båtplats, skog, vandringsleder och naturreservat, samt golfbana. Här är stora rum och högt till tak, och villan har kvar sin äldre charm med spegeldörrar, trägolv och eldstäder. Stor, härlig hörntomt med 2 förrådsbyggnader/garage och jordkällare.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare MarkarydVilla - Markaryd/Traryd, Torsgatan 5
Pris: 550 000 kr
-
Storlek: 124 m2, 5 rum

1-plans villa i tegel med källare. Inglasad altan  samt garage i källaren. Bergvärme.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare AlvestaVilla - Alvesta/Benestad, Ekenäs
Pris: 6 150 000 kr
-
Storlek: 204 m2, 6 rum

En mycket speciell fastighet med strandtomt på 13800m² samt en egen brygga och Ö. 2 separata hus, ett på ca 154m² och ett på ca 50m². Båda husen är totalrenoverade under de senaste 6 åren. Ett stort fristående dubbelgarage med fjärrstyrd port, även en hobbyverkstad (70 m2) och carport på ca 50m². Bastu samt bergvärme.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer