Köpa bostad i Lessebo?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Lessebo. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Lessebo

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Lessebo eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kronoberg

Din sökning gav 2 träffar
Fastighetsmäklare LjungbyVilla - Ljungby/Vittaryd, Färsjövägen 18
Pris: 3 495 000 kr
-
Storlek: 500 m2, 10 rum

1500 kvm i Småland mellan 2 sjöar. Mycket stor sjötomt. Fantastiskt vackert läge.

Både boende och atelje för reklambyrå eller verkstad / industri. Hel fasad med ca 20 fönster mot sjön och solens söderläge på sidan. Helt fantastisk arbetsplats och boende!!!

Fullt utrustad med maskiner, truckar, inventarier, även bodel

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare LjungbyVilla - Ljungby/Lagan, Torlarp skattegård 14
Pris: 699 000 kr
-
Storlek: 63 m2, 3 rum

Trivsam villa med lugnt och naturskönt läge med skogen som granne. Huset ligger 8 km utanför Ljungby mot Lagan. Här bor du med närhet till skola och affär. Huset ligger helt avskild med en hektar mark.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer