Köpa bostad i Lessebo?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Lessebo. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Lessebo

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Lessebo eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Kronoberg

Din sökning gav 6 träffar
Fastighetsmäklare VäxjöBostadsrätt - Växjö/Lugnet - Hovsghaga, Johan Peters väg 64
Pris: 1 900 000 kr
Avgift: 4 208 kr
Storlek: 105 m2, 5 rum

Bostadsrätt på 105 kvm i parhus med egen carport. Bostadsrätten ligger på en höjd mycket nära Lugnets park på Lugnet med skogen som baksida. Bostadsrätten är byggd år 2011. Ungefärlig månadskostnad exl. amortering är  8556 kr/mån (avgift+drift+ränta på 2,40).

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare UppvidingeVilla - Uppvidinge/Alstermo, Linnégatan 1
Pris: 590 000 kr
-
Storlek: 76 m2, 4 rum

TILLFÄLLE! Villan är precis nyrenoverad med ny bergvärme, fönster, tak, isolering+dränering källare m.m. Invändigt har du möjlighet att själv skapa ditt nya hem till en låg kostnad. Här finns stora möjligheter att förverkliga dina idéer. Promenadavstånd till ICA Nära, vårdcentral, bank, busshållplats m.m..

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare AlvestaVilla - Alvesta/Benestad, Ekenäs
Pris: 6 150 000 kr
-
Storlek: 204 m2, 6 rum

En mycket speciell fastighet med strandtomt på 13800m² samt en egen brygga och Ö. 2 separata hus, ett på ca 154m² och ett på ca 50m². Båda husen är totalrenoverade under de senaste 6 åren. Ett stort fristående dubbelgarage med fjärrstyrd port, även en hobbyverkstad (70 m2) och carport på ca 50m². Bastu samt bergvärme.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare LesseboVilla - Lessebo/Kosta, Norra Ringvägen 6
Pris: 355 000 kr
-
Storlek: 127 m2, 6 rum

Hus i Kosta samhälle, nära skog och natur. Kosta ligger i glasriket och det är nära till glasbruk, butiker, Kostas exklusiva glashotell, dagis och skola. Huset ligger på en hörntomt i villaområde. Vardagsrummet är ljust i vinkel och har en Keddy att elda i. Huset har fjärrvärme och stora möjligheter.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare MarkarydVilla - Markaryd/Strömsnäsbruk, Ljunggrensgatan 18
Pris: 750 000 kr
-
Storlek: 120 m2, 5 rum

Mysig 1-plansvilla i lugnt, barnvänligt område. Nära till skog, friluftsbad och idrottsplats. Stort trädäck i söder, lättskött tomt med fruktträd och sol hela dagen. Full källare med gillestuga med öppen spis, rymlig tvättstuga och gott om förvaringsutrymme. Ljust vardagsrum med öppen spis och stora fönster mot söder.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer
Fastighetsmäklare MarkarydVilla - Markaryd/Traryd, Kullagatan 2
Pris: 1 050 000 kr
-
Storlek: 102 m2, 7 rum

Välhållen 1 plans Trarydvilla i tegel med källare och underbar trädgård. Vidbyggt garage och inglasad altan. Huset ligger i fint naturområde, nära till Lagansjön. I närområdet finns skola, matbutik och avståndet till E4 är bara 2km.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna villa.Läs mer