Köpa bostad i Västerhaninge?

Privatmäklaren förmedlar bostadsrätter, villor, fritidshus och tomter i Västerhaninge. Vi står för vettiga villkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

10 000-tals kronor lägre arvode bättre för både köpare och säljare. Genom att du som köpare får information direkt från ägaren minskar risken för missförstånd.

Våra mäklare sköter marknadsföring samt all administration och dokumentation av affären. Tillsammans med säljare och köpare över hela landet gör vi bättre bostadsaffärer.

Hjälp med kontraktsskrivning

Har du redan hittat det du vill köpa? Planerar du och ägaren att göra upp affären helt privat? Då kan vi hjälpa er med kontrakt och övrig dokumentation av affären. Hjälp med kontraktsskrivning.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Västerhaninge

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Västerhaninge eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren.

Till salu i Stockholm

Din sökning gav 7 träffar
Fastighetsmäklare StockholmBostadsrätt - Vällingby/Vällingby, Mörsilsgatan 12 1trn
Pris: 2 150 000 kr
Avgift: 2 270 kr
Storlek: 39 m2, 1,5 rum

Du som vill ha en 1:a på 39 kvm + balkong, i stället för en på 29 kvm utan, samt med fönsteryta över 6 kvm i st. f. 2,5 kvm. Allt till 10.000 kr lägre kvm-pris, dessutom med 5 kvm balkong i bästa sydvästläge utan gatutrafik.
Original öppen planlösning från 1955 med arbetskök. Kan enkelt göras om till 2:a med öppet kök.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare SigtunaVilla - Sigtuna/Svalängen, Svalängen 204
Pris: 1 750 000 kr
-
Storlek: 37 m2, 3 rum

Ett tillfälle att förvärva en stor, friköpt naturtomt nära Sigtuna.Tomten består av både gräsmatta och ett skogsparti. På tomten finns ett fritidshus med enkel standard samt en gäststuga.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar detta fritidshus.Läs mer
Fastighetsmäklare NorrtäljeVilla - Norrtälje/Gåsvik Väddö-Boda, Kallbodavägen 4
Pris: 975 000 kr
-
Storlek: 66 m2, 4 rum

Specialbeställd genuin timmerstuga med altaner på tre sidor. Möjlighet att bygga ytterligare hus på tomten med egen infart från Bodavägen. SL-förbindelse och ''pärlan'' Edblad inom gångavstånd.  Samfälligh. har badplats vid Gåsviken (ca 400 m) samt mark och båtplatser vid Väddö Kanal. Några åretruntboende finns i området

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar detta fritidshus.Läs mer
Fastighetsmäklare NorrtäljeTomt - Norrtälje/Rimbo, Ekebyholmsvägen 50
Pris: 520 000 kr
-
Storlek: 1444 m2 tomt

Nytt område Ekebyholmsallé, 1,5 km till Ekebyholms skolan och 2 km till service i Rimbo.Tomterna är byggklara med rätt att bygga 280 m2 enligt gällande detaljplan. Vatten och avlopp anslutet till kommunalt nät ingår i priset. Grus väg klar till tomterna. El Norrtälje energi och kanalisation för fiber.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare TyresöVilla - Tyresö/Gimmersta, Mellanvägen 17
Pris: 5 250 000 kr
-
Storlek: 159 m2, 7 rum

Fint hus med gott om rum i trevligt område.  Lättskött tomt och garageuppfart med plats för flera bilar.  Badplats i området och närhet till friluftsområde.  

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer
Fastighetsmäklare Upplands-BroBostadsrätt - Upplands-Bro/Gamla Bro, Norrgårdsvägen 5
Pris: 1 700 000 kr
Avgift: 4 205 kr
Storlek: 74 m2, 3 rum

Ett av dem bästa lägena i Gamla Bro, nära pendeltåg och Centrum. Insynsskyddad balkong mot lugn bakgård i syd/västläge. Mycket välplanerad lägenhet med uthyrningsdel som har egen ingång, pentry och wc. Snyggt badrum med kakel/klinkers, stambytt 2002. Fint och charmigt kök med matplats för 4 personer.

Mäklartjänst: En av våra mäklare förmedlar denna bostadsrätt.Läs mer
Fastighetsmäklare BotkyrkaTomt - Botkyrka/Tullinge Parkhem, Flottbrovägen 31
Pris: 2 500 000 kr
-
Storlek: 2272 m2 tomt

2272 kvm Obebyggd tomt. Gränsar mot allmänning. Gångväg till bad. Vatten och avlopp vid tomtgräns. Det går bra att titta själv. Mur i tomtgräns och påbörjad väg till tomthöjd anlagd.

Privattjänst: Säljaren ansvarar för försäljningen.Läs mer