Sälja lägenhet eller hus i Arvidsjaur?

Om du vill sälja en bostadsrätt, villa, fritidshus eller en tomt i Arvidsjaur så kan vi på Privatmäklaren hjälpa dig. Vi står för vettiga vilkor och rimliga arvoden i hela Sverige.

Spara 10 000-tals kronor på mäklararvodet och få dessutom mer betalt för din bostad genom att ta hand om visningarna själv.

Kom igång med din försäljning i Arvidsjaur för bara 2 500 kr

Privatmäklaren erbjuder mäklartjänster i Arvidsjaur. Du får hjälp av en mäklare och ditt objekt presenteras på Hemnet.

Förutom Hemnet så ingår annonsering på Blocket, Booli, PM.se osv. för att nå så många spekulanter som möjligt.

Som enda nätmäklare i Sverige skickar vi hem en proffsfotograf till alla våra kunder - proffsbilder ger garanterat bättre intresse för annonsen.

Din personliga mäklare sköter all administation och juridik vilket ger trygghet till både köpare och säljare. Du tar själv hand om visningen vilket uppskattas av spekulanter - det är ju du som kan din bostad, och närområdet, bäst. Läs mer om vår mäklartjänst

Bättre betalt och lägre arvode

Innan fotografering och annonsering betalar du en "kom-igång-avgift" på 2 500 kr. När affären är klar och du har sålt ditt objekt så betalar du resterande 12 500 kr. Totalt betalar du aldrig mer än 15 000 kr.

Starta försäljningen här

Videopresentation av Privatmäklarens mäklartjänst


Sälja själv utan mäklare i Arvidsjaur

Vi har också en Prova-på tjänst som är helt gratis. Din annons visas här på Privatmäklaren och på Booli helt gratis. Det är lätt att byta över till vår mäklartjänst om du vill komma ut på Hemnet och få hjälp med all administration och dokumentation av våra mäklare. Läs mer om att sälja helt privat.

Sök bostadsrätt, villa, fritidshus eller tomt i Arvidsjaur

Om du söker efter en lägenhet eller ett hus i Arvidsjaur eller i övriga Sverige så finns det en stor chans att du finner din nya bostad genom Privatmäklaren

Till salu i Norrbotten

Din sökning gav 0 träffar

Områden Arvidsjaur

Arvidsjaur, Glommersträsk, Moskosel,