Privatmäklaren

Privatmäklaren

Karslundsgatan 16
Bårstabergen

Pris 1 625 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11594

Välplanerade tvårummare på Bårstaberget

Beskrivning Välplanerad tvårummare på nionde våningen. Belägen på attraktiva Bårstaberget. Bostaden erbjuder sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till inglasad balkong och ett superfräscht kök .
Kommun Södertälje
Pris 1 625 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 60,5 m2
Våning 9 av 13 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 534 kr värme, vatten och kabeltv, samt Kabel-TV ingår i avgiften
Byggår 1964
Förening Brf Morkullan HSB
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 127 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt VARDAGSRUM
Bostaden har ett trevligt och rymligt vardagsrum. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel samt matbord om så önskas. Från vardagsrummet nås lägenhetens inglasade balkong med kvällssol. Idag finns det en dekorspis i vardagsrummet och denna ingår inte i köpet.

SOVRUM
I sovrummet finns det plats för en stor dubbelsäng och annat möblemang om så önskas. Här finns två inbyggda garderober
med överskåp. Ljusgrå väggar och laminat golv. Bra ljusinsläpp tack vara fönster mot föreningens gård.
Kök Superfräscht kök renoverat 2016. Mörkt laminatgolv, ljusa väggar, vita köksluckor samt vitt och grått kakel ovanför den svarta bänkytan. Fullt utrustat och med plats för matbord (4-6 personer) invid fönster.
Badrum/WC Badrummet är från stambytet som skedde 1999-2000. Våtrumsmattan på golvet går i grön nyans och vita kakelväggar. I badrummet finns även dusch med duschväggar samt tvättmaskin.
Tvätt Tvättmaskin i badrummet.
I föreningen finns det två tvättstugor med två tvättmaskiner, ett torkskåp samt en torktumlare i vardera. Dessutom finns en grovtvättstuga.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 9 av 13 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 0,3614%
Avgift 3 534 kr värme, vatten och kabeltv, samt Kabel-TV ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Fastigheten är belägen i ett mycket populärt område med närhet till bl.a. matbutik, Astra Zeneca, buss och service.
En promenad på ca 10 minuter tar dig till centrum men även bra kommunikationer med flera busslinjer passerar utanför huset.
Allmänt om föreningen Privatbostadsföretag äkta.
Renoveringsbeskrivning
2014 renoverat lekparken ute på gården
2010-2012 Omfattande fasad samt balkong
2006 Byte av elstammar samt 3-fas indraget
2004 Fönsterrenovering
1999-2000 Stambyte
2018 renoverades hissarna
Inga större kommande renoveringar är inplanerade.
Mer information:www.morkullan.se
Kostnader kr/år
El 3000 kr
Försäkring 1500 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Energideklaration
Stadgar
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

lör 21 sep, 14:00 - 15:00
mån 23 sep, 17:30 - 18:30
Möjlighet att se lägenhet innan visningsdatum finns

Ägaren Amir Rizvanovic hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0702515007
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 625 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners