Privatmäklaren

Privatmäklaren

Drottningg 34 J
Centralt

Pris 2 100 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10178

Marklägenhet med trevlig uteplats

Beskrivning En bostad med fantastisk boendemiljö - lugnt, mysigt, centralt - dessutom låg avgift. Lägenheten ligger inne på en trivsam innergård med tillhörande prunkande trädgård. Uteplats i väst med perfekt solläge från tidig eftermiddag till sen kväll. Mycket välskött bostadsrättsförening. En pärla med möjligheter.
Bör upplevas!
Kommun Alingsås
Pris 2 100 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 71 m2
Våning 1 av 2 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 147 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Byggår 1981
Förening Brf Månen
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 167 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Kök Spis med timer.
Tvätt Gemensam tvättstuga i eget hus på innergården. Ca 10 m från lägenheten.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 2 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 3%
Avgift 3 147 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Eget förråd/cykelrum finns 3m från lägenheten med Assa-lås. Ytterligare förråd finns i källare med hönsnät och hänglås.

Möjlighet till p-plats i garage under jord för ca 300 kr/mån. I nuläget är det dock en kortare väntetid på p-plats (ca tre månader).

10 m till gemensam tvättstuga och fest/övernattnings-lokal i eget hus på innergården.

Portkod till innergården.
Allmänt om föreningen Brf Månen omfattar 33 lägenheter och dessutom uthyrs en mindre butikslokal.

I ett garage under kvarteret finns 27 bil-platser som hyrs ut i första hand för boendes behov.  Kölista för dessa platser administreras av styrelsen. P-platserna är ej knutna till specifik lägenhet. Avtal för p-plats som boende haft, upphör automatiskt att gälla vid avflyttning.

Varje lägenhet har inkopplingsmöjlighet till stadsdatanätets bredband. Bredbandsanslutning till Tele2 är förberedd i alla lägenheter.

Lägenheterna har ingen inre reparationsfond. Vatten, värme och visst kabel-TV utbud ingår i månadsavgiften.  

I ett gårdshus finns en tvättstuga och en väl utrustad föreningslokal som kan bokas för boendes gästövernattning mot en förmånlig självkostnad. En hobbylokal för mindre arbeten kan lånas av de boende.

En hemsida finns på internet om brf Månen på adress www.brfmanen.com
Driftskostnader kr/år
El 3600 kr
Försäkring 1018 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning 2017
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

mån 28 maj, 17:30 - 18:30
Välkomna på Visning, förhandsbokning behöver ej göras. Obs: Skyltning till lägenheten är från ingången på Nygatan

Hanteras av ägarens son, Jan Ivarsson Mejla eller ring 0722-151322
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 100 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners