Privatmäklaren

Privatmäklaren

Skolgatan 5C
Centralt

Pris 220 000 kr Acceptpris
Högsta bud: 295 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10127

Mysig etta i centrala Åstorp

Beskrivning Mysig lägenhet om 27 m2 på andra våning. Låg avgift. Bra centralt läge, nära alla butiker och endast ett stenkast från tåg- och busstationen. Dessutom finns det ett gym precis utanför dörren. Det tar ca 20 min att ta sig till Helsingborg, ca 35 min till Hässleholm och ca 25 min till Ängelholm.
Kommun Åstorp
Pris 220 000 kr Acceptpris
Boendeform Lägenhet
Rum 1 + kök
Boarea 27 m2
Våning 2 av 4 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2 283 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Byggår 1960
Förening HSB BRF Kastanjelund
Tillträde Enl. ök
Energiprestanda 124 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Lägenheten har totalrenoverats under 2017.

Hall - Algotsystem från Ikea för klädhängare. Klinkergolv och en garderob.

Lägenheten har planerats så att 2 personer enkelt kan bo i lägenheten. Perfekt för ett par. Vi har använt oss av två Pax -garderober för att dela upp rummet så man får en illusion av att det är två mindre rum, det ena används som vardagsrum och det andra som sovrum. Dessa garderober ingår i priset om så önskas, annars monteras de ner och tas med av säljaren.

''Sovrummet'' har en vägg med dekorsten, spottar i taket laminatgolv.

Alla andra väggar har målats om 2 gånger med kritvit färg.
Kök Kokvrå som är nyrenoverad med ett kök från Ikea. Klinkergolv, ugnskombination med mikro, induktionshäll, inbyggt fläkt m.m.
Badrum/WC Badrummet har renoverats 2017. Helkaklat och klinkers med golvvärme. Belysning med spottlights, samt nya badrumsskåp och ny toalettstol.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 4 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 1,41531%
Avgift 2 283 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Tillträde Enl. ök
Allmänt om bostaden Lägenheten har ett eget förråd i källaren där det också finns tvättstuga och cykelförråd. Det finns även en privat gård med ett cykelställ och soprum. Avgiften ligger på 2283 kr och då ingår bredband på 100 mb och varmvatten. Elkostnaden ligger mellan 200-250 kr /månad.
Allmänt om föreningen Föreningen utgörs av sammanlagt 43 lägenheter. Samtliga lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Det finns 16 garage som medlemmar får hyra (separat kö). Det finns även ett övernattningsrum som medlemmarna får hyra.
Driftskostnader kr/år
El 2700 kr
Försäkring 1000 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar
Kommentar till driftskostnader Försäkringskostnaden är för en så kallad ungdomsförsäkring, och kan bli högre om köparen är över 28 år.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
10127_energideklaration_101...
Stadgar
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Varmt välkommna på visning, och ring gärna om ni vill komma en annan tid.

Ägaren Bawer Cakar hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0738962329
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

220 000 kr Acceptpris

Budgivning pågår.

295 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners