Privatmäklaren

Privatmäklaren

Farstav 131
Farsta

Pris 2 995 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10077

Etagevåning i två plan

Beskrivning Här bor du perfekt med närhet till Farsta Centrum. Nära även till strövområden intill sjön Magelungen, Farsta simhall och Farsta IP.
 
Kommun Stockholm
Pris 2 995 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 4 + kök
Boarea 112 m2
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7 183 kr värme och vatten ingår i avgiften
Byggår 1990
Förening Brf Farsta C
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 75 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Bostaden är i två plan, markplan består av hall, toa, kök, vardagsrum som är anslutet till två balkonger varav den som ligger närmast vardagsrummet är under tak och är inglasad och den andra balkongen är öppen.

Övre plan består av tre sovrum, badrum med toa samt klädkammare.  

Vardagsrum: tapetserade väggar och trägolv.

Sovrum: tapetserade väggar och golv med plastmattor.

Kök Stort kök i vinkel som är utrustat med diskmaskin, spis (äldre), separat kyl och frys( c:a 5 år). Övriga inventarier är sedan huset byggdes.
Badrum/WC Lägenheten har två toalettutrymmen varav det på övervåningen har badkar och toalett. Det på undervåningen har dusch, toa samt tvättmaskin och tumlare (äldre).

Badrummen har delvis kaklade väggar och våtrumsmatta på golven.
Tvätt Tvättmaskin samt torktumlare (äldre) finns på bottenvåningen i badrummet.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 1,12092%
Avgift 7 183 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Vägbeskrivning
Lägenheten ligger med utsikt över Farsta Centrum så kommer man med tunnelbana går man på ett par minuter, åker man Buss så är hållplatsen precis utanför bostaden åker man bil så kör man till Farsta Centrum Storforsplan.
Driftskostnader kr/år
El 2800 kr
Försäkring 1200 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar
Kommentar till driftskostnader Kostnaden är baserad 2 personer i hushållet.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Stadgar
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

För tillfället inga planerade visningar.

Hanteras av ägarens representant, Lennart Skoglund 070-772 21 21 Mejla eller ring 0707722121
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 995 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners