Privatmäklaren

Privatmäklaren

Olshammarsgatan 73
Hagsätra/Stuvsta

Pris 1 975 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10058

Välplanerad 2:a med balkong och utsikt mot grönområde

Beskrivning Optimalt planerad 2:a med gott om förvaring. Fönster i två väderstreck och utan insyn. Fönster och balkong med blick ut i det gröna. Naturområde direkt utanför. Goda kommunikationer och nära till buss, T-bana och Hagsätra centrum. En lägenhet med potential.
Kommun Stockholm
Pris 1 975 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 57 m2
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 574 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Byggår 1959
Förening Riksbyggen BRF Stockholmshus nr 17
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 173 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Vardagsrummet är rymligt, har parkettgolv och en utgång till balkongen i sydvästläge. Sovrummet har morgonsol.
Kök Köket är ljust och har 2 stora fönster med blick ut i det gröna samt kvällssol. Det finns gott om plats för ett köksbord. Köket har gasspis.
Badrum/WC Badrummet är renoverat i samband med stambytet 2003-2005 och har morgonsol.
Tvätt Det finns tvättstuga, mangel- och torkrum i huset.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,2537%
Avgift 3 574 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Elstigar byttes i samband med stambytet. Fibernät blev indraget 2017 men utnyttjandet betalas separat.
Lägenheten har egen matkällare och vanlig källare. I huset finns även hobbyrum och cykelrum. Parkeringsplats finns att hyra.
Föreningen har en trevlig grillplats och lekplats mellan husen och i anslutning till fastigheten finns fina grönområden. Det finns också en föreningslokal och en gästlägenhet att hyra i huset.
Allmänt om föreningen Se föreningens hemsida: www.stockholmshusnr17.se
Driftskostnader kr/år
El 420 kr
Försäkring 900 kr

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Välkommen till Olshammarsgatan 73, 2 tr

Ägaren Pia Ilvonen hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0049-176-10036500
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 975 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners