Privatmäklaren

Privatmäklaren

Kvarnvägen 404A
Kläppen

Pris 995 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 1 050 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10089

Bostadsrätt i Kläppen med toppläge

Beskrivning Trevlig lägenhet på andra våningen med balkong i väster. Vardagsrum och kök i öppen planlösning. Bastu i badrummet.
Fint läge med gångavstånd till transportlift till kläppens alpina område. Ca 1 km med bil till backarna. Med den nybyggda gondolliften kan man enkelt ta sig upp till toppstugan och därifrån nå alla skidbackar i Kläppen. Gångavstånd även till bra förberedda längdskidspår som är 3, 6 respektive 8 km långa.
Kommun Malung-Sälen
Pris 995 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 55 m2
Våning 2 av 2 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2 096 kr vatten & avlopp, snöröjning, vägunderhåll, sophämtning samt avgiften till samfälligheten ingår i avgiften
Byggår 1988
Förening BRF Solhyllan
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 98 kWh/m2 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Fin och praktisk hall med klinkers och torkskåp leder direkt till sovrum, badrum och vardagsrum med kök i öppen planlösning med plats för både matplats och soffgrupp. Här finns trägolv.
Två sovutrymmen, varav ett har plats för en familjesäng med tre sovplatser. Här finns plastmatta på golvet och målad glasfiber på vägarna. Det andra sovutrymmet är ett sovloft med plats för 4 enkelsängar, också här är det plastgolv och målad glasfiber på vägarna. Totalt kan man ha 7 sovplatser i lägenheten.
Genomgående träpanel i taket. Lägenheten säljes fullt utrustad. Alla inventarier och möbler ingår.
Kök Fullt utrustad kök med spis, fläkt, kombinerad kyl/frys, diskmaskin, och mikro.
Badrum/WC Badrum med våtrumsmatta/tapet. Toalett, dusch, tvättställ och bastu.
Tvätt Möjlighet till tvättstuga finns i kläppens camping.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 2 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 14,4737%
Avgift 2 096 kr vatten & avlopp, snöröjning, vägunderhåll, sophämtning samt avgiften till samfälligheten ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Bostaden är belägen i ett barnvänligt och lugnt område med skogen in på knuten. Ingen störande biltrafik. Kläppen har ett stor aktivitetsutbud både vinter och sommar.När ni inte själva njuter av lägenheten finns goda uthyrningsmöjligheter genom ett vilande hyresavtal med Kläppens stuguthyrning att aktivera för den som vill.
Allmänt om föreningen Kommunen planerar ta över V/A från Kläppens samfällighet om några år. Kommunen ska då först köpa V/A anläggningen från samfälligheten. Alla enskilda stugor och bostadsrättsföreningar kommer att betala en anslutningsavgift till kommunen. Det kan bli fråga om en utjämningsplan eller en reducerad anslutningsavgift. Föreningen Solhyllan har bestämt att göra en ny ekonomisk plan för att bemöta ett eventuellt avgiftsåläggande. För vidare info V G se separat dokument ''Årsstämma 2017''.
Driftskostnader kr/år
El 11168 kr
Försäkring 400 kr
Försäkringsbolag Folksam
Kommentar till driftskostnader Större delen av säsongen 2016/2017 har lägenheten varit uthyrd via Kläppens förmedling till hyresgäster där av högre elförbrukning. Total elförbrukning för 2016 var 6350 Kwh.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Teknisk beskrivning
Info från Solhyllans årsstämma 2017
Energideklaration
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Vänligen ring för att förboka en exakt tid under visningshelgen.

Ägaren Marcel Nikyar hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0707528764, 0700331610
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

995 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

1 050 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners