Privatmäklaren

Privatmäklaren

Flygarvägen 101
Barkarby

Pris 2 995 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/6891

Radhus i ett lugnt barnvänligt område nära goda kommunikationer

Beskrivning Varmt välkommen till ett radhus i lugnt läge med nära till naturen, skogen och fina lekparker. Välskött förening med låg avgift. I närheten  hittar du både förskola och skola och pendeltåget som tar dig till stan på en kvart. På tio minuter till fots, tar du dig till centrum med diverse service och restauranger.
Kommun Järfälla
Pris 2 995 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Radhus
Rum 4 + kök
Boarea 103 m2
Byggnadstyp Radhus
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 300 kr värme, vatten, kabeltv och parkeringsplats ingår i avgiften
Byggår 1962
Förening HSB Brf Vålberga
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 108 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt När du kommer in i radhusets hall så möts du av ett tarkett-golv i bok som går vidare in i köket. Väggarna är ljusa med väv och vitmålad bröstpanel.
Direkt till höger innanför ytterdörren finns det ett rum där ytterkläder, skor och tillbehör kan förvaras. Här finns även ett städskåp.
Finns även möjlighet till förvaring i hallen under trappen på entreplanet.
I hallen möts kök, vardagsrum och en gästtoalett. Även trappan upp till övervåningen ansluter från hallen.
Rymligt vardagsrum med stora fönster. Golvet i vardagsrummet är ekparkett och väggarna är tapetserade med en svag gulrandig tapet.
En altandörr förbinder vardagsrummet med en uppbyggd uteplats i söderläge med vattenutkastare.
På uteplatsen  finns det en fin inbyggd träaltan med trädäck och uteförråd. En uppvuxen trädgård i två etage.
Alla rum på övervåningen har tak av vitlaserad träpanel. Väggarna i sovrummen är målad väv i ljusa färger medans hallens väggar är vita. Golven i de tre sovrummen och hall är laminat i ljus björk.
Det finns goda förvaringsutrymmen med två klädkammare, garderober och linneskåp i hallen.
Kök Ett ljust kök med köksluckor av bok, vitt kakel med terracotta inslag. Bänkskivorna är i ljust laminat. Väggarna är vitmålad väv och vitmålad bröstpanel. Köksgolvet är Tarkett bok och köket är utrustat med bra arbetsytor och förvaring, det finns även ett skafferi. Maskinellt finns det Siemens kyl/frys, Electrolux diskmaskin och Siemens spis. I anslutning till köket finns ett grovkök med vattenho och Bosch torktumlare och tvättmaskin.
Badrum/WC Wc entreplan
Grått klinkers och gulmålade väggar. Nyinstallerad toalett och handfat. Vid handfatet sitter det vita och några få blommönstrade kakelplattor.
Badrum övre plan
Kakel runt badkar och dusch, övrig vägg våtrumsväv, klinkers på golv. Badkar, handfat, handukstork
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Ekonomi Andelstal 0,36232%
Avgift 4 300 kr värme, vatten, kabeltv och parkeringsplats ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Egen parkering framför uteplats med kvällssol. Uteplatsen på framsidan består av stenplattor, sten och uppvuxna buskar och prydnadsgräs.
Besöksparkering finnes på gatan vid radhuset.
Vattenutkastare finnes på både fram och baksidan.
Allmänt om föreningen I föreningen finns det en tennisbana, lekpark och festlokal som medlemmarna kan hyra.
Tvättstuga med grovtvätt och bastu finns att tillgå i föreningen
Du kan hyra en garageplats.
Det finns förvaringsmöjlighet av cyklar under vinterhalvåret.
Du kan hyra rotsaksförråd
Driftskostnader kr/år
El 7000 kr
Försäkring 2620 kr

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
3)_Energideklaration.pdf
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

För tillfället inga planerade visningar.

Ägaren Mats Losköld hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0705517569
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 995 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners