Privatmäklaren

Privatmäklaren

Sjöråvägen 50a
Tomtebo/Nydalaviken

Pris 3 395 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 3 180 000 kr
Direktlänk www.pm.se/8987

Gavelradhus i soligt läge

Beskrivning Trivsamt gavelradhus med hög standard på solig tomt i väst-, söder- och österläge på naturnära Tomtebo. Praktisk planlösning med fem rum och kök, två badrum samt separat tvättstuga. Uppvuxen tomt med planteringar, fruktträd och häckar. Närhet till restaurang, äventyrslekpark, Nydalasjön, universitet och sjukhus.
Kommun Umeå
Pris 3 395 000 kr eller högstbjudande
Rum 5 varav 4 sovrum
Boarea 117 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 204 m2
Boendeform Radhus
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 2009
Taxeringskod 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer
Taxeringsvärde 1 885 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Energiprestanda 90 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energiklassser

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Bottenvåning: Inbjudande hall, ljust och rymligt kök, praktisk tvättstuga badrum, helkaklat badrum med klinker och golvvärme samt trivsamt vardagsrum med stora fönster ut mot tomten och altanen. Ljusa väggar och stora fönster ger bostaden en luftig känsla.

Övervåning: Möblerbar hall, helkaklat badrum med klinker och golvvärme samt fyra sovrum med ekparkett. Ett av sovrummen har utgång till balkong och ett har fransk balkong.  

Förvaring: Ett av de större sovrummen har fyra rymliga garderober. I anslutning till det andra sovrummet finns en praktisk klädkammare med garderob. Garderober finns även i det mellanstora sovrummet och i hallen på nedre plan. Ytterligare förvaringsmöjligheter finns i husets tvättstuga samt i närliggande kallförråd. På husets vind finns möjlighet att inreda ett mycket rymligt förrådsutrymme.

Golv och väggar: Samtliga rum utom tvättstuga och hall har ekparkett. Hallen har grått klinkergolv och tvättstugan grå plastmatta. Väggarna är genomgående ljusa.

Balkong och uteplatser: På husets framsida finns en stenlagd uteplats med morgonsol och på husets baksida en rymlig altan med sol från mitt på dagen till kväll. Även balkongen har morgonsol.
Kök Trivsamt, ljust och rymligt kök med stora fönster, köksskåp från HTH med vita luckor, grå bänkskivor i laminat och ljust kakel.
Badrum/WC Två mycket fräscha och rymliga badrum med helkaklade väggar i vitt kakel, grått klinkergolv med golvvärme, duschväggar, WC, och handfat.
Tvätt Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare, tvättbänk och förvarningsutrymme i praktisk anslutning till kök. Tvättstugan har vitmålade väggar och grå plastmatta.
Byggnad
Boendeform Radhus
Byggnadstyp 2-plan
Byggnadsår 2009
Fönster Elit 3-glasfönster
Uppvärmning Fjärrvärme, golvvärme på markplan samt i badrum på övre v
Ventilation Mekanisk till- och frånluft VVX
Fasad Träfasad
Utv. plåtarbete Hängrännor, stuprör
Tak Betongpannor
Stomme Trä
Bjälklag 22 min spånskiva
Grundläggning Platta på mark
Övrigt om huvudbyggnaden TV, Internet och telefon kopplade till stjärnnät inom huset för mediacentral

Mörkgrå markiser utanför sovrums- och köksfönster,
Övriga byggnader Förråd (5 m2) och carport i direkt anslutning till huset,
Cykelförvaring i närliggande cykelförråd.  
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod 220, Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer
Taxeringsvärde 1 885 000 kr
Tomtarea 204 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Sjörået S:1,  GA:1-GA:2
Last, Ledningsrätt: Fjärrvärmeledning med tillbehör, 2480K-09/108
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Uppvuxen tomt med fruktträd, planteringar och gräsmatta omgiven av lummig häck.

Stenlagd uteplats vid i skyddat österläge bakom vägg till carport, gräsmatta i söder och väster. Stor altan i väster.  

Lekplatser och friluftsliv: Det finns en mindre lekpark inom samfälligheten och en äventyrslekpark vid Nydalasjön. Vid Nydalasjöns frilutftsområde finns även bad- och fiskebryggor, bad- och grillplatser, promenadstråk, planer för strandvolleyboll samt utomhusbadet Umelagun. Vintertid är området ett populärt skridsko-, skid- och promenadområde.

Vägbeskrivning
Följ Tomtebovägen fram till rondellen vid restaurang Ruccola där ni tar av till vänster. Fastigheten ligger rakt fram när ni har kommit in på Sjöråvägen.
Driftskostnader kr/år
Uppvärmning 9178 kr
El 8096 kr
Samfällighet 12120 kr
Försäkring 4624 kr
Försäkringsbolag Tre Kronor Försäkring AB
Antal personer i hushållet 3
Kommentar till driftskostnader I samfällighetsavgiften (1010 kr/mån) ingår snöröjning, sandning, vatten, avlopp, avfall, försäkring och el gemensam yta, Telia Triple play (tv/data/fast avgift telefoni), avs.fond

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration
Energideklaration åtgärdsrapport
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mail för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.privatmaklaren.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

För tillfället inga planerade visningar.

Ägaren Marlene Johansson Falck hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0703221155, 0702418803
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

3 395 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

3 180 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners