Flinsberget 250
Dala-Husby

Pris 90 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11708

Tomt utanför planlagt område

Beskrivning Friköpt naturtomten i anslutning till Flinesjöns naturreservat med gångavstånd till Flinesjön. Det finns även en bäck med källvatten nära tomtgränsen. På fastigheten finns ett gammal uthus.

Det finns varken el, kommunalt vatten eller avlopp på tomten. Närmaste service med affärer, bensinstation etc. finns i Hedemora, som ligger ca 17 km bort.
Kommun Hedemora
Pris 90 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 1800 m2
Taxeringskod 210
Taxeringsvärde 102 000 kr
Vatten Saknas enligt säljaren.
Avlopp Saknas enligt taxeringsinfo.
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder

Karta

Fakta

Beskrivning av tomten Alla anslutningar saknas och betalas av köparen. Fastigheten är avsöndrad och inte förrättad. Det finns ingen detaljplan. Kontakt kommunen eller mäklaren vid frågor om det och vad som gäller vid ansökan om bygglov i det här fallet.

Säljaren har inte sökt något bygglov, men har haft kontakt med kommunen angående det. Kommunen har muntligt sagt till dem att det är tillåtet att bygga där.
Servitut Planer och bestämmelser: Inga planer eller bestämmelser finns registrerade hos Lantmäteriet.
Vägbeskrivning
Från Hedemora mot Långshyttan. Tag höger mot Kloster. Åk ca 3km. Tomten på höger sida.
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ni kan åka förbi och titta på tomten på egen hand. Ring gärna ägaren om ni har frågor som ni vill ta på plats.
Ägaren Tatyana Kustova hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0708883594
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

90 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Tatyana Kustova hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0708883594 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners