Privatmäklaren

Privatmäklaren

Helgdagsvägen 1
Vagnhärad

Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10090

Tryggt område för barnfamiljen

Beskrivning Spektakulär utsikt över skogar och böljande ängsmarker. Mycket goda kommunikationer till Stockholm och Nyköping. Tio minuter ifrån charmiga Trosa med skärgård, och ca 35-40min till Stockholm. Sju minuters promenad till buss- och tågstation. Mycket tryggt område och nära till skola, förskola och dagis. Förslag på nyckelfärdigt hus från 3,3milj inkl. tomt. Passa på, endast en tomt kvar!
Kommun Trosa
Pris 850 000 kr eller högstbjudande
Tomttyp Friköpt
Tomtarea 935 m2
Taxeringskod 210 Småhusenhet, tomtmark
Taxeringsvärde 349 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Beskrivning av tomten Fritt att välja valfri husleverantör för just Ert drömhus.

Se bifogade bilder av tomtkarta med husplacering, samt kalkyl med förslag på nyckelfärdigt hus och garage inkl. tomt.
Pris från 3,3milj kr.

Kungliga sommarslottet Tullgarn, svalkande badsjöar och böljande sörmländska skogs- och ängsmarker inpå knuten. Möjlighet till båtplats i Trosa hamn tio minuter bort. Mycket snabba kommunikationer med höghastighetståg (upp till 250km/h) på kommande Ostlänken. Med detta kommer restiden med tåg till huvudstaden och Nyköping/Linköping förkortas ytterligare.

Vagnhärad och Trosa kommun är mycket tryggt för barn och ungdomar — med högkvalitativ skola, förskola och dagis nära tillgängligt.

För den naturintresserade finns jaktmarker, strövområden (sörmlandsleden) samt mängder med golfbanor. Båtlivet, exklusiva restauranger och skärgården finns tio minuter bort i Trosa.

Badpalatset Safiren, ridskolor och skidbacke är ett axplock av vad som erbjuds under semester och ferietid.

Bra kommunikationer till Skavsta flygplats och Europa.

Gästhamnen: http://www.trosagasthamn.se
Badpalatset: http://www.safiren.nu/m/
Golfklubb: http://www.trosagk.se/?page=9
Ridskola: http://idrottonline.se/TrosaRS-Ridsport/

Anslutningsavgift för V/A tillkommer.

När ni ringer och om det mot förmodan inte skulle gå att komma fram, så prova igen eller vänta så ringer vi upp.

Kontakta oss redan idag, och hjärtligt välkommen på visning!
Dokument
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder

Karta

Visningar

lör 24 feb, 13:00 - 13:30
lör 10 mar, 13:00 - 13:30

Visningar hanteras av ägarens representant, Tom Sandstedt. Mejla eller ring 0793157103
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

850 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners