Privatmäklaren

Privatmäklaren

Forsmoby 250
Forsmo

Pris 475 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/6858

Praktisk och trevlig villa i Forsmoby

Beskrivning Praktisk suterrängvilla med plats för hobbies, mycket låg boendekostnad, med härlig solig tomt längs turistvägen på norra sidan av Ångermanälven, 9 km norr om Sollefteå, nära badplats. Här bor man i en idyllisk lantlig miljö, med möjlighet att låna ladugård. Forsmo har ett aktivt föreningsliv och bra förskola/skola F-6
Kommun Sollefteå
Pris 475 000 kr eller högstbjudande
Rum 8 varav 4 sovrum
Boarea 172 m2
Biarea 52 m2
Tomtarea 1915 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1970
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 348 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde: Omgående

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Övervåning:
Kök, matplats, vardagsrum och ett mellanrum i öppen planlösning. Rymlig hall med separat kapprum och förrådsrum. Två rymliga sovrum och ett kontor/ mindre sovrum. Varje rum har gott om garderober och förvaring. Badrum med dusch och rymlig badrumsmöbel. Utgång till trädgården.  

Nedre våning:
Tvättstuga, med separat torkrum. Två förrådsrum. En matkällare. Grovbadrum med dusch. Två stora sov- eller hobbyrum - här finns möjlighet för platskrävande hobbies, t ex vävning, verkstad, biljard mm. Pannrum med både värmepump och kombinationspanna med förugn och expansionstankar och ett separat rum för t ex ved. Utgång till uppfarten med parkering och dubbelgarage.

Kök Praktiskt kök och matplats med gott om förvaring, fräscha vitvaror med ny spis och fläkt. Öppen planlösning mellan kök, matplats, mellanrum och vardagsrum ger plats för samvaro och många middagsgäster.
Badrum/WC Badrum med toalett och dusch på båda våningarna. Gott om förvaring och plats för badkar finns i huvudbadrummet.
Tvätt Separat tvättstuga med tvättmaskin, torkrum, tvättho, bänkar och rymlig förvaring.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp 1½-plansvilla i souterräng
Byggnadsår 1970
Uppvärmning Jordvärme med vattenburna element - väldigt enkelt och billigt!
Ventilation Självdrag
Fasad Tegel, puts och trä
Tak Plåt
Stomme Betong, trä
Grundläggning Suterrängkällare
Övriga byggnader Rymligt tvåbilsgarage med biyta, växthus, litet kallförråd
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 348 000 kr
Tomtarea 1915 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Förmån, Avtalsservitut: Ledning, 22-IM3-75/136
Inskrivning, Nyttjanderätt tele, 56/1452
Tillträde Omgående
Övrigt Uppvuxen trivsam, insynsskyddad trädgårdstomt med växthus. Det finns möjlighet att låna intilliggande ladugård och ängsmark. Ladugården inrymmer bl a fyra boxplatser för häst.
Vägbeskrivning
Från Sollefteå - kör Riksväg 90, 8 km i riktning mot Junsele, tag av till Turistvägen förbi Eds kyrka, efter en km finns huset på höger sida.
Driftskostnader kr/år
El 13700 kr
VA 2383 kr
Renhållning 1283 kr
Försäkring 6700 kr
Försäkringsbolag If
Total driftskostnad ca 24000 kr
Kommentar till driftskostnader Jordvärme ger mycket låg boendekostnad! Totalt inklusive lån kostar detta fina boende endast 3000 kr i månaden!

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Visning enlig ök

Ägaren Stefan Karlsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 070-389 19 95, 070-686 91 30
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

475 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners