Privatmäklaren

Privatmäklaren

Höjdevägen 2
Gårdsjö

Pris 295 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 295 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10221

Höjdevägen 2 Gårdsjö

Beskrivning Nu finns det möjligheten att förvärva ett historiskt hus i Gårdsjö. Möjligheternas fastighet där hela familjen får plats. Med naturen som granne med bär och svampskogar runt huset och sjön i Gårdsjö på promenadavstånd. Ett stort hus som också kan användas som sommarstuga där både barn och barnbarn får plats.
Kommun Gullspång
Pris 295 000 kr eller högstbjudande
Rum 9 varav 6 sovrum
Boarea 220 m2
Biarea 5 m2
Tomtarea 1451 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1922
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 178 000 kr
Vatten/avlopp Vatten: Kommunalt vatten året om. Avlopp: Kommunalt avlopp.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt 9 rum varav ett storrum på ca 70 kvm, och två kök. 2 meter höga fönster i det större rummet samt en takhöjd på 5 meter,  i övriga rum på bottenvåningen är det ca 3 m i takhöjd.

Bottenvåningen består av den stora missionssalen på ca 70 kvm, kök, 2 sovrum, förråd, dusch/pannrum/tvättstuga, samt toalett.

Övervåningen har varit missionshusets lägenhet. På övervåningen finns ett kök, allrum, flera sovrum och toalett och dusch.

Huset är i behov utav renovering där bland annat taket och värmesystem behöver ses över samt byta vissa fönster, innan man kan flytta in i denna drömbostad.
Kök 2 kök varav ett ligger på övervåningen och ett kök i bottenvåningen.
Badrum/WC 2 toaletter och 2 duschar.
Tvätt 1 tvätt och pannrum.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp Missionshus
Byggnadsår 1922
Fönster Tvåglas
Uppvärmning Vedpanna (oklar funktion)
Ventilation Självdrag
Fasad Eternit
Tak Betongpannor
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundmur Betong/ Natursten
Grundläggning Torpargrund
Övrigt om huvudbyggnaden Renoveringsobjekt, fd missionshus.

Fastigheten är i behov av upprustning/renovering. Bland annat behöver tak och värmesystem ses över, samt byta vissa fönster.
Fastigheten säljs med friskrivningsklausul.

Taxeringsvärde 178 000 kronor.
Övriga byggnader Carport med förråd och plåttak.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning GULLSPÅNG GÅRDSJÖ 10:7
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 178 000 kr
Tomtarea 1451 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Vatten: Kommunalt vatten året om. Avlopp: Kommunalt avlopp.
Totalt pantbrevsbelopp 280 000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Egen vattenpump, Carport med förråd.
Vägbeskrivning
Fastigheten är belägen i Gårdsjö tätort, ca 7,5 km nordost om Hova. Från Hova kör E20 mot nordost. Efter ca 2,9 km tag höger mot Gårdsjö. I Gårdsjö, fortsätt norrut utmed järnvägen ca 400 m. Vid busshållplatsen ''Gårdsjö station'' ta vänster in på Åkersbergsgatan, fastigheten är det andra huset på vänster sida.
Driftskostnader kr/år
El 4500 kr
VA 4500 kr
Renhållning 675 kr
Försäkring 4000 kr
Kommentar till driftskostnader Då huset är ett renoveringsobjekt och stått obebott en tid finns det inga tillförlitliga driftskostnader.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

fre 21 sep, 13:00 - 18:00
Öppen visning

Ägaren Kabita Dey hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0769238705
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

295 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

295 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners