Privatmäklaren

Privatmäklaren

Gavottvägen 23
Hov

Pris 2 800 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10020

Villa i familjevänligt område med insynsskyddad trädgård

Beskrivning Villa i lugnt område med lite trafik, närhet till skolor, affärer och kollektivtrafik. Gott om utrymme för både familj och förvaring.
Kommun Växjö
Pris 2 800 000 kr eller högstbjudande
Rum 4 varav 3 sovrum
Boarea 96 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 519 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1968
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 227 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Det första som möter dig innanför ytterdörren är hallen, med badrum och wc direkt. Förråd och kapprum med plats för förvaring. Två sovrum i anslutning till hallen med inbyggda garderober och fönster mot österläge. Kök och vardagsrum med fönster åt väster. Vardagsrummet har förutom sitt stora fönster även en balkongdörr ut mot den inglasade altanen också ett fint och välvårdat trägolv. Det stora sovrummet ligger i anslutning till vardagsrummet, med garderobsvägg och fönster mot öster.
Kök IKEA-kök installerat 1997, med inbyggda vitvaror som t ex ugn i bekväm arbetshöjd och fläkt i rostfritt stål. Kyl/frys från 2009. Gott om arbetsytor och balkongdörr ut till trädgården på baksidan.
Badrum/WC Ett badrum med wc och en mindre wc finns. Båda med fönster.
Tvätt Egen tvättstuga med plats för arbetsytor eller annan förvaring. Upphöjd plats för tvättpelare ger en bekväm arbetshöjd. Innehåller även diskbänk med möjlighet att handtvätta.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp Enplansvilla
Byggnadsår 1968
Fönster 3-glasfönster
Uppvärmning Centralvärme från direktverkande el i kombination med luftvärmepump
Ventilation Självdrag
Fasad Tegel
Utv. plåtarbete Plåt
Tak Betongpannor
Stomme Trä
Grundläggning Platta på mark
Övrigt om huvudbyggnaden FRISKRIVNING
Säljare av fastigheten är ett dödsbo och fastigheten säljs med en så kallad friskrivning från säljarens ansvar som avses i Jordabalken 4 kap 19 § avseende ''dolda fel''.
Köparen får således efter köpet inte göra gällande några påföljder gentemot säljaren på grund av fel i fastigheten, dess byggnader och byggnadstillbehör.
Övriga byggnader Garagebyggnaden innehåller ett förråd/allrum med egen ingång, fönster mot väster och norr.
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 227 000 kr
Tomtarea 519 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Till största delen insynsskyddad baksida.
Vägbeskrivning
Följ Skogslyckevägen norrut från centrum, vid stoppskylten i korsningen med Surbrunnsvägen fortsätter du rakt fram. Därefter är det första gatan till vänster, Östratorpsvägen. På Östratorpsvägen är både första och andra gatan till vänster Gavottvägen, som är U-formad. Gavottvägen 23 är ett rött tegelhus nästan längst ner i kurvan.
Driftskostnader kr/år
El 17000 kr
VA 5000 kr
Renhållning 1600 kr
Försäkring 4500 kr
Försäkringsbolag Folksam
Total driftskostnad ca 28100 kr
Antal personer i hushållet 3
Kommentar till driftskostnader El och uppvärmning är sammanslagna.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mail för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.privatmaklaren.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

sön 20 aug, 12:00 - 14:00
lör 26 aug, 12:00 - 15:00
sön 27 aug, 12:00 - 14:00
tor 31 aug, 10:30 - 12:00

Ägaren Jimmi Jonsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0739631579
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 800 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners