Privatmäklaren

Privatmäklaren

Husarvägen 12
Näsby

Pris 4 700 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10197

Exklusiv villa på stor hörntomt

Beskrivning Exklusiv, modern och välskött villa från 2013 på stor hörntomt. Dubbelgarage med plats för flera bilar. Nära högskola, natur och vattenrike samt cykelavstånd till centrum. Huset är välplanerat med rymligt vardagsrum och kök samt två badrum och en gästtoalett. Mycket låga driftskostnader.
Kommun Kristianstad
Pris 4 700 000 kr eller högstbjudande
Rum 4 varav 2 sovrum
Boarea 190 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 1151 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 2013
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 351 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Hela huset har vattenburen golvvärme. Gråsvart klinker i entré, kök och tvättstuga och övriga rum har brunoljad parkett.
Helkaklade badrum i vitt och kopparmetallisk klinker. Nischer i duschutrymmena.

Fiberanslutning samt trådbundet nätverk i hela huset. Satellituttag i hela huset. Välplanerade vägguttag inom- och utomhus. Inbyggda högtalare i tak i kök och badrum.

Stor hall med inbyggda garderober och gott om plats till att hänga ytterkläder.

Rymligt vardagsrum med nära 5 meters takhöjd och stort ljusinsläpp. Specialbyggd väggfast TV-möbel.

Stor sängkammare på bottenvåningen med inbyggt TV-skåp samt 5 inbyggda garderober.

Trappan upp till ovanvåningen är specialdesignad i ek och rostfritt stål.

Öppen planlösning på ovanvåningen med möjlighet till ett eller flera rum. Generöst förvaringsutrymme. Det finns även möjlighet att bygga balkong under tak.

Kök Kök av vit högtryckslaminat/valnöt från HTH. Köksö av svart sten. Köket är rymligt och möjligheten att duka upp till flera gäster är goda. Dubbla altandörrar till veranda under tak.
Badrum/WC Badrummet på bottenvåningen har både dusch och bubbelbadkar samt dubbla handfat. Inredning av vit högtryckslaminat/valnöt. Badrummet på ovanvåningen har dusch och enkelt handfat. Tak- och handdusch samt vägghängda toaletter i båda badrummen. Gästtoalett på bottenvåning.
Tvätt Kaklad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare samt grovvask. Röda luckor i bänkskåpen och överskåp av frostat glas.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp 1½-plansvilla
Byggnadsår 2013
Fönster Elit trä/aluminium
Uppvärmning Jordvärme
Ventilation FTX
Fasad Putsad
Utv. plåtarbete Vitt, svart och aluzink
Tak Svarta betongpannor
Stomme Lättbetong
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Grundläggning Platta på mark
Övrigt om huvudbyggnaden Vattenutkast med varmvatten. Överbyggd entré. Veranda under tak.
Övriga byggnader Garage om ca 50 kvm med 2.70 meter takhöjd och med stora dubbla portar (2.5 x 2.5 meter) med plats för flera bilar alternativt hobbyverksamhet. Vind med möjlighet till förvaring. Vattenburen golvvärme som via kulvert är ansluten till huvudbyggnadens värmepump.
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod 220 småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 2 351 000 kr
Tomtarea 1151 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten och avlopp året om
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Rymlig hörntomt i två etager inramad av murar/ ligusterhäck. Stor uppfart för plats till flera bilar. Nedgrävd bevattning. Trädgårdsland. Bärbuskar. Fruktträd.
Driftskostnader kr/år
El 13000 kr
VA 4500 kr
Renhållning 2500 kr
Försäkring 5000 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar
Total driftskostnad ca 25000 kr
Antal personer i hushållet 2
Kommentar till driftskostnader Uppvärmning inkl uppvärmt garage ingår i el.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
ritningar
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Exklusiv och modern villa på stor hörntomt

Ägaren Håkan Olofsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 072-5347400, 0723-503791
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

4 700 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners