Privatmäklaren

Privatmäklaren

Lindvägen 11
Stale (Munkedal)

Pris 1 700 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10118

Trevlig 1½-plansvilla med källare

Beskrivning Trevlig villa med bra läge, nära till affär och skola, trevliga grannar, och utmärkta värmesytem med v5.3KW solenergi, bergvärme samt ny elcentral. Nya fönster i gamla delen av villa, metallstaket uppsatta av fackmän samt nytt tak i samband med installation av solenergianläggningen (2014) ger bra boendeekonomi.
Kommun Munkedal
Pris 1 700 000 kr eller högstbjudande
Rum 5 varav 3 sovrum
Boarea 149 m2
Biarea 40 m2
Tomtarea 662 m2
Boendeform Villa
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1922
Taxeringskod 220 Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer
Taxeringsvärde 846 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Tillträde: Enligt överenskommelse
Energiprestanda 164 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energiklassser

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Ett stort rum finns i den äldre delen av huset på entreplan. Här är det bara fantasin som sätter gränser för vad det kan användas till. Bör renoveras, men allt material som behövs för det finns och följer självklart med om man vill ha det.

Tarkett vinylgolv ligger i det sammanhängande allrumet, köket, och hallen. En matta ligger som underlag i övriga delar som ska tåla allt!

Tyvärr har den lossnat lite i samband med flytten, men den är enkel att sträcka ut igen om man vill bruka den.Den kan om inte annat användas som ett underlag för laminatgolv med sina goda ljuddämpande kvaliteter.

Tre bra sovrum på övre plan.
Kök Vitvaror från Husqvarna/Whirlpool. Delvis renoverat med nyare väggpanel.
Badrum/WC 1 stort badrum med bubbelbadkar, toalett handfat finns i entreplanet.
Tvätt Finns plats med avlopp och vatten i källare. Directdrive med ånga LG tvättmaskin, samt torktumlare från Husqvarna ingår i köpet.
Byggnad
Boendeform Villa
Byggnadstyp 2-plans villa med källare
Byggnadsår 1922
Fönster 3-glas
Uppvärmning Bergvärme (kamin finns att installera, och ved för 2-3 vintrar kan ingå)
Ventilation Självdrag
Fasad Träpanel
Utv. plåtarbete Plåt (2014)
Tak Svart, nytt 2014
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundmur Betong
Grundläggning Källare
Övrigt om huvudbyggnaden Påbörjad renovering utvändigt. Finns kvar ungefär 1 timmes arbete igen på utsidan, tyvärr kom vintern. Fiber finns vid tomtgränsen. Terrass måste renoveras, var dålig stånd under tidigare ägare, och har inte används eller renoverats sen dess. Fundamenten förefaller dock vara utmärkta. Källaren visar tecken på fuktgenomslag varpå en dränering bör planeras.
Övriga byggnader En förrådsbyggnad i dålig skick. Säljaren hade planerat att ta bort den, och bygga nytt då det förefaller mer ekonomiskt än att renovera.
Allmänt om fastigheten
Taxeringskod 220 Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer
Taxeringsvärde 846 000 kr
Tomtarea 662 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.
Servitut etc. Andel i samfällighet/GA: Munkedal GA:3
Last, Avtalsservitut: Ledning mm, 14-IM4-45/1429
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Trädgård med äpple-, plommon-, päron- och körsbärsträd samt diverse bärbuskar. Behöver mycket kärlek, trädgård är lite eftersatt.
Driftskostnader kr/år
El 13470 kr
VA 5040 kr
Samfällighet 1600 kr
Renhållning 3324 kr
Försäkring 4000 kr
Försäkringsbolag Dina försäkringar
Total driftskostnad ca 27434 kr
Antal personer i hushållet 1
Kommentar till driftskostnader Elkostnaden inkluderar uppvärmning. Räknar enbart förbrukat el (producerat 696 kWh och förbrukat  18 965 kWh under 2017). Sotning 0,- då eldstäderna inte har används.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
10118_energideklaration_101...
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Välkommen på visning (anmälan önskas)

Ägaren Anthony Vetås hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0705571779
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 700 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners