Privatmäklaren

Privatmäklaren

Palkijaur
12 km nv Murjek

Pris 1 550 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11551

Fritidshus i fantastisk miljö och natur

Beskrivning Närhet till natur, frisk luft, lugn och ro och enskildhet.

Fastigheten Högheden 1:2 , som innefattar ca 10000m2, är belägen i norra Sverige i Jokkmokks kommun. Det är mest jordbruksmark med eventuell möjlighet till utveckling. Förvärvstillstånd krävs ej.

På fastigheten finns två timmerbyggnader. Ett hus på ca 85 kvm. Byggnaden är renoverad i traditionsenlig stil. En bagarstuga på ca 35 kvm, ombyggd till boningshus. Husen värms upp med el och ved. Bra bilväg finns till fastigheten. Inget rinnande vatten inomhus, men brunn med fint vatten. Ingen toalett inomhus, men bra utedass. Toaletten i stora huset är förberedd för eltoalett.

På tomten finns anrik  timrad bastu med vedeldning och en äldre ladugård som används som vedbod och förråd. På fastigheten finns möjlighet till älgjakt. Möjlighet till övrig jakt och fiske är goda.  Intill fastigheten ligger en större sjö med möjlighet till fiske, båt och bad.

Skoterkörning i fantastisk terräng vintertid. Vandra i skog och mark under våren för att se och höra tjäder, orre och ripa som spelar. Sommartid vandra till intilliggande fiskesjöar eller bäckar för harr och forellfiske. Under hösten finns rikligt med hjortron, lingon och blåbär.
Kommun Jokkmokk
Pris 1 550 000 kr eller högstbjudande
Rum 3 varav
Boarea 80 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 9781 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1850
Taxeringskod 213
Taxeringsvärde 10 000 kr
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Avlopp saknas.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt I stora huset finns 3 rum och stort kök. Nyligen renoverat med nya tapeter och inmontering av braskamin. Nya fönster i den gamla stilen, all el renoverad med nya kablar.

I Bagarstugan som är ombyggd till stuga finns två rum. Ena rummet är utrustad med trinettkök och även elektrisk spis, kylskåp.

Andra rummet är utrustat med braskamin och används som vardagsrum och sovrum.
Kök Ljust, stort och rymligt kök med fina ljusa detaljer.
Badrum/WC Toalett förberedd för eltoa. Tvättställ.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Småhusenhet
Byggnadsår 1850
Fönster Nya, stil som original
Uppvärmning El
Fasad Träpanel
Tak Plåt
Stomme Timmer
Bjälklag Virke
Grundmur Torpargrund
Övrigt om huvudbyggnaden Sprutat med faluröd 2019 06 01
Övriga byggnader Bagarstuga, ombyggd till stuga.
Sprutat med faluröd 2019 06 01
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning JOKKMOKK HÖGHEDEN 1:2
Taxeringskod 213
Taxeringsvärde 10 000 kr
Tomtarea 9781 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Enskilt vatten året om. Avlopp saknas.
Tillträde Enligt överenskommelse
Kostnader kr/år
El 4000 kr
Försäkring 1300 kr
Försäkringsbolag If
Total driftskostnad ca 5300 kr
Antal personer i hushållet 2
Kommentar till driftskostnader Stugan har används varsamt under året varav de låga driftkostnaderna.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Kontakta gärna säljaren för privat visning.

Ägaren Karl-Ragnar Lindgren hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0703050194
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 550 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners