Privatmäklaren

Privatmäklaren

Kväggeshyttan Brokärr 2
Kväggeshyttan

Pris 395 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11536

Mysigt fritidsboende

Beskrivning Enskilt beläget fritidshus om 38 kvm. Huset är i gott skick med allt man behöver för att ha en avkopplande och bekväm vistelse. Öppen spis med insats och nyare 3-glas fönster. På fastigheten finns en gäststuga med förbränningstoalett, dusch, gästrum samt en liten verkstadsdel. Stugan är omgiven av lummiga skogar.
Kommun Kristinehamn
Pris 395 000 kr eller högstbjudande
Rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 38 m2
Biarea 7 m2
Tomtarea 2055 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1972
Taxeringskod 220 Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 152 000 kr
Vatten/avlopp Enligt taxeringsinfo: Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas. Finns kista för enkelt avlopp. Förbränningstoalett. Borrad brunn för vatten (säljarens uppgift).
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Vid husets ingång finns en veranda som löper längs västra sidan och mot söder.

Hallen har nyare ljust laminatgolv och bra förvaring med platsbyggda garderober. Väggarna har korkmatta.

Köket ligger rakt fram och har samma golv och väggbeklädnad som hallen.

Till vänster om köket finns sovrummet. I bra storlek med plats för både dubbelsäng och våningssäng samt klädförvaring. Golvet har plastmatta och väggar nyare panel.

Till höger om köket öppnar stugan upp sig och kök och vardagsrum har en öppen planlösning. Golvet är samma ljusa härliga laminatgolv och väggarna liggandes panel. I vardagsrummet finn stora fönsterpartier som släpper in mycket ljus och skapar känslan av att rummet och altanen hänger ihop. Det finns också en öppen spis med insats i för lite kyligare höstkvällar.
Kök Köket håller bra standard med varmvattensberedare, 60 cm spis med ugn, kyl med litet frysskåp och fläkt över spisen. Luckorna är vita och på golvet finns ett nyare ljust laminatgolv, samma som i resten av stugan.
Badrum/WC I gäststugan finner man toalett och dusch med separat varmvattenberedare där golv är beklädda med våtrumsmatta och väggar kakel. Cylinda förbränningstoalett finns installerad.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Fritidshus
Byggnadsår 1972
Fönster 3-glasfönster alu, 2-glas
Uppvärmning Insatskamin, direktverkande el
Ventilation Självdrag
Fasad Träfasad
Utv. plåtarbete Plåt
Tak Plåt
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundläggning Plintar
Övrigt om huvudbyggnaden Vind med ingång från utsidan.
Övriga byggnader På fastigheten finns en gäststuga med 2 sovplatser, dusch, toalett och en verkstad. Det finns även en bod som används för förvaring av trädgårdsredskap.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning STORFORS KÄXSUNDET 1:65
Taxeringskod 220 Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 152 000 kr
Tomtarea 2055 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Enligt taxeringsinfo: Kommunalt/enskilt sommarvatten. Avlopp saknas. Finns kista för enkelt avlopp. Förbränningstoalett. Borrad brunn för vatten (säljarens uppgift).
Servitut etc. Förmån: Officialservitut - Väg 17-å-3277.1
Totalt pantbrevsbelopp Antal sökta inteckningar: 2. Summa: 297 500 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Kostnader kr/år
El 4800 kr
Renhållning 1198 kr
Försäkring 1786 kr
Försäkringsbolag Folksam
Total driftskostnad ca 7785 kr
Antal personer i hushållet 4
Kommentar till driftskostnader Avser användning som fritidshus. Kostnad för ved tillkommer. Det finns i lager ingår i köpet.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Kontakta gärna säljaren för privat visning.

Ägaren Anna Ihrmark hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0702711275, 0702711275
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

395 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners