Privatmäklaren

Privatmäklaren

Stavsätra 25
Järvsö (byn Stavsätra)

Pris 150 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 145 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10422

Charmigt naturnära fritidshus

Beskrivning Charmigt hus i en lugn by i Hälsingland, närhet till bäck och sjöar för fiske, bad samt skogen precis inpå knuten. Där kan du gå härliga skogspromenader för bär- svampplockning. Är du friluftsintresserad, finns det möjlighet till skidåkning, skoter, vandring i Hälsingeleden samt sevärdheter och aktiviteter i Järvsö
Kommun Ljusdal
Pris 150 000 kr eller högstbjudande
Rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 40 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 1931 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1975
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 125 000 kr
Vatten/avlopp Vatten: Vatten från en källa finns att tillgå på grannens mark där servitut finns. Vattenpump nyinköpt kvarstår installation.
Avlopp: Stenkista (ej godkänt)
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Hall med en garderob, två sovrum, ett mindre med bäddsoffa för två personer samt en garderob, ett större sovrum med två sängar och en större garderob.

Storstuga med öppen planlösning, kök, matplats där det ryms matbord för minst 4 personer samt tresittssoffa med två fåtöljer.
Kök Kyl med frysfack, spis med två plattor och liten ugn.
Badrum/WC Badrum med WC, handfat samt ett duschutrymme (inte fungerande) som måste renoveras innan användning.
För tillfället inget vatten in.
Inget godkänt avlopp.  
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Trähus
Byggnadsår 1975
Fönster Tvåglasfönster
Uppvärmning Direktverkande el
Ventilation Självdrag
Fasad Fjällpanel
Tak Plåt
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundläggning Plintar
Övrigt om huvudbyggnaden Tillbyggd veranda 1991 med inbyggt förråd samt nytt plåttak på hela huset. Lucka på kortsidan av huset där du når vindsförrådet.
Övriga byggnader Finns en bod på tomten för förvaring av redskap.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning LJUSDAL ÅSBO 1:6
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 125 000 kr
Tomtarea 1931 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Vatten: Vatten från en källa finns att tillgå på grannens mark där servitut finns. Vattenpump nyinköpt kvarstår installation.
Avlopp: Stenkista (ej godkänt)
Totalt pantbrevsbelopp 30 000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Vägbeskrivning
Riksväg 83 som går mot Järvsö. Norrifrån åk igenom Järvsö och sväng av mot Grönås. Söder ifrån sväng av innan Järvsö mot Grönås (Grönåsvägen) som därefter byter namn till Harsavägen. Passera genom Harsa. Vid nästa korsning sväng höger mot byn Sidskogen fortsätta 7,4 km tills du når nästa by Stavsätra. Det är skyltat vid huset.

Från riksväg 83 in mot Grönås är det ca: 26 kilometer till Stavsätra.
Kostnader kr/år
El 3400 kr
Renhållning 756 kr
Försäkring 1838 kr
Försäkringsbolag Folksam
Total driftskostnad ca 5994 kr
Antal personer i hushållet 2
Fastighetsskatt/-avgift 938 kr
Kommentar till driftskostnader El samt uppvärmningen är samma kostnad (fast kostnad)  Renhållningen är en fast avgift, har ej haft någon sophämtning.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Välkommen till Stavsäta 25

Kontakta säljarna för visning
Lena Grönblad 073-311 39 38 eller
Janita Grönblad 070-931 21 69 Mejla eller ring 0733113938, 0709312169
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

150 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

145 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners