Trälebergsvägen, villavagn 10
Lysekil, staden vid havet

Pris 695 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13012

Fritidshus/Villavagn på västkusten i vackra Lysekil

Beskrivning Jag säljer nu mitt fantastiska fritidshus/villavagn som ligger vackert belägen i Trellebystrand, nära till klippor och salta bad (c:a 5 min promenad), vandringsleden ''Kuststigen'' passerar och endast 6 km in till centrala Lysekil.
Villavagnen ligger på arrenderad mark med liten gräsmatta runtom med möjlighet till plantering.
Stor altan längs med hela vagnen varav 15 kvm inglasat med stora skjutpartier ut mot resterande altan.
Vagnen som är vinterbonad är på 37 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt två sovrum med tillhörande badrum.
Kommunalt vatten och avlopp är framdraget och luftvärmepump installerades 2017.
Vagnen ligger i anslutning till Trellebystrands camping och man har tillgång till all service som campingen har att erbjuda. På sommaren bl.a tillträde till vattenrutschkana och hoppborg för barnen, ingår i arrendeavgiften.
Kommun Lysekil
Område Lysekil, staden vid havet
Pris 695 000 kr eller högstbjudande
Rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 37 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea -
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform Arrende
Arrendavgift 22 000 kr
Byggår 2013
Tillträde 2021-03-01 eller enl överenskommelse

Den här försäljningen hanteras av ägaren: Susanne Wester 0734400907

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Kök och vardagsrum Brun plastmatta och beige väggar genomgående i alla rum. Köksdelen har en köksö med goda arbetsytor, diskho, gasspis med fyra plattor samt ugn som drivs med el. Till köksön även plats för två barstolar. Köket även utrustat med kyl, frys och tvättmaskin. Vardagsrummet har en hörnsoffa som går att bädda ut med två sängplatser och här finns även en fast bänk med lådförvaring och skåp.
Sovrum 1 Sovrum med 160 cm säng med praktisk förvaring under. Vägghängd förvaring ovanför sängen och fasta sängbord på var sida om sängen samt en garderob.
Badrum 1 Badrummet når man via sovrum 1 och innehåller duschkabin, toalett och handfat med skåp under samt en vägghängd hylla
Sovrum 2 Sovrum med två 80 cm breda sängar med fast sängbord emellan och vägghängt skåp med hyllor samt en garderob
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Villavagn
Byggnadsår 2013
Uppvärmning Luftvärmepump och elelement
Ventilation Ja
Fasad Vinyl
Allmänt om fastigheten
Upplåtelseform Arrende
Vatten Kommunalt
Avlopp Kommunalt
Tillträde 2021-03-01 eller enl överenskommelse
Områdesbeskrivning
Längst ut på den bohuslänska kusten, där Gullmarsfjorden öppnar upp sig mot havet, ligger den livliga staden Lysekil. Med sin vackra skärgårdsmiljö och ett aktivt stads- och friluftsliv är det en plats som väcker äventyrslusten.
Lysekil ligger mitt i den västsvenska skärgården, ungefär 90 minuter från Göteborg. Strax väster om staden ligger det vackert karga klippområdet Stångehuvud som med en bedårande utsikt vetter mot havet. I Lysekil finns många områden med fin arkitektur. Gamlestan är den stadsdel som utgör det ursprungliga samhället och här finns flera välbevarade, charmiga kvarter att strosa runt i. Kallbadhuset och Havsbadsparken är populära besöksmål, likväl som Lysekils kyrka, som är byggd i granit och blickar ut över staden från ett högt berg.
Till centrala Lysekil är det c:a 6 km, bil- och gångväg, från Trellebystrand.
Via kuststigen som passerar Trellebystrand kan du vandra över berg, stock och sten och längs med vattnet in till Lysekil.
Kommunikationer
Goda kommunikationer med direktbuss från lysekil till bl a Göteborg går regelbundet. Från Trellebystrand c:a 2 km promenad till busshållsplatsen
Övrigt
OBS detta objekt säljs direkt av ägaren. Ingen mäklare är ansvarig för detta objekt utan ägaren har valt att använda vår gratistjänst Privattjänst och hanterar försäljningen helt själv. Uppgifterna i annonsen kommer direkt från ägaren.
Privatmäklaren Skandinavien ansvarar inte i något fall för riktigheten i de uppgifter som lämnas i beskrivningen, oavsett vem som lämnat uppgifterna.
Kostnader kr/år
El 8400 kr
Försäkring 2400 kr
Övrigt 1400 kr
Total driftskostnad ca 12200 kr
Antal personer i hushållet 1
Arrendavgift 22 000 kr
Kommentar till driftskostnader Kostnader för helårsboende

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument

Visningar

Den här försäljningen hanteras av ägaren: Susanne Wester 0734400907

Ta kontakt för visning.

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Budgivning

Ta kontakt med säljaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Detta objekt säljs helt privat, dvs inte genom någon av våra mäklare. Det är ägarens egna bilder och beskrivning. Läs mer här. Ägaren Susanne Wester hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0734400907 eller mejla.

Den här försäljningen hanteras av ägaren: Susanne Wester 0734400907

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Partners