Privatmäklaren

Privatmäklaren

Grymön tomt nr 84
Grymön

Pris 475 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10465

Fritidshus vid Bråvikens strand med stor altan mot vattnet

Beskrivning Fin utsikt över vattnet från högt belägen altan med pergola. Rymligt sovrum med garderob. Allrum med entrè från altan under tak. Kök med matplats för fyra personer. Stort tvättrum med vitmålade väggar och förbränningstoa. 200 kvm tomt med 10 kvm förrådsstuga/snickarbod. Plats för bil och odlingar.
Kommun Norrköping
Pris 475 000 kr eller högstbjudande
Rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 30 m2
Biarea 10 m2
Tomtarea 200 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform: Arrende
Arrendavgiften 4 800 kr
Byggår 1978
Vatten/avlopp Sommarvatten via föreningens ledningsnät. Avlopp saknas. Förbränningstoa Cinderella.
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Från entrésidans altan under tak kommer man in i allrummet. Plastmatta och vitmålade väggar. Nya mörkläggningsgardiner. Ikeas Hemnes tvåbäddssoffa kan ingå. I sovrummet finns stor garderob och plats för dubbelsäng. Laminatgolv och vitmålade väggar. Utsikt mot vattnet.

Kök med spis, fläkt, kyl/frys och micro. Laminatgolv och målade väggar. Gott om plats för matbord för fyra personer. Bord och stolar kan ingå. Utsikt över vattnet från köksfönstret. Utgång från köket till den stora högt belägna altanen på sjösidan med en rejäl pergola. Stort tvättrum med förbränningstoa, plastmatta och vitmålade väggar.

Kök Kyl/frys, spis, fläkt och micro.
Badrum/WC Tvättutrymme med effektiv förbränningstoalett Cinderella.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Enplans fritidshus
Byggnadsår 1978
Fönster 2-glas
Uppvärmning Luftvärmepump, direktverkande el
Ventilation Självdrag
Fasad Stående panel
Utv. plåtarbete Svart plåt
Tak Betongpannor/papp
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundmur Plintar
Grundläggning Plintar
Övriga byggnader Snickarbod/förråd ca 10 kvm.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning Tomt nr 84 Grymön inom fastigheten Händelö 2:2
Tomtarea 200 m2
Upplåtelseform Arrende
Vatten/avlopp Sommarvatten via föreningens ledningsnät. Avlopp saknas. Förbränningstoa Cinderella.
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Arrendeavtal skrivs med Grymön Ringen IF som i sin tur har arrendeavtal med Norrköpings kommun. Området är avsett för kolonistuguändamål. 5 timmars arbetsplikt när styrelsen påfordrar, inträdesavgift 1000 kr. Sopor, latrin, kompost inom området. Avlopp får inte installeras. Mulltoa eller förbränningstoa är godkänt. Vatten får inte dras in i huset. Bryggan med möjlighet att ha egen båt delas med granne. Arrendeföreningens hemsida: http://grymön.se/
Vägbeskrivning
Sväng av mot Grymön på Händelö. Efter föreningsstugan tag vänster och håll höger mot vattnet. För visning parkera strax ovanför tomten och promenera ca 50 meter ner till tomt nr 84. Följ skyltar Privatmäklaren.
Kostnader kr/år
El 3500 kr
Försäkring 730 kr
Försäkringsbolag Folksam
Total driftskostnad ca 4230 kr
Antal personer i hushållet 2
Fastighetsskatt/-avgift 1167 kr
Kommentar till driftskostnader Arrende 4800/år tillkommer. Huset har endast nyttjats som sommarbostad

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Välkommen på öppen visning!

Ägaren Solveig Rosenlind hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 070-6488975
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

475 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Mikael Holm

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 05

Kontakta mäklaren

Partners