Privatmäklaren

Privatmäklaren

Aspdalsvägen 16
Lerhaga

Pris 1 975 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10498

Byggklar villatomt med äldre fritidshus och nybyggt Attefallshus

Beskrivning Tomt godkänd för villabyggnation, befintligt mindre fritidshus och nybyggt Attefallshus med kök, badrum och sovloft. Tomten om 1697 kvm ligger i soligt läge. Kommunalt vatten och avlopp indraget i båda de befintliga husen.
Kommun Södertälje
Pris 1 975 000 kr eller högstbjudande
Rum 2 varav 1 sovrum
Boarea 26 m2
Biarea 25 m2
Tomtarea 1697 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform: Friköpt
Byggår 1952
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 702 000 kr
Vatten/avlopp Kommunalt avlopp och vatten (säljarens uppgift).
Tillträde: Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Kök Äldre kök i fritidshuset och nyinrett kök i Attefallshuset.
Badrum/WC Helkaklat badrum med duschkabin, WC, tvättställ i Attefallshuset.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Småhusenhet
Byggnadsår 1952
Fönster Tvåglas
Uppvärmning Direktverkande el/Luftvärmepump i Attefallshus
Ventilation Självdrag
Fasad Träpanel
Tak Tegel
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Övrigt om huvudbyggnaden Mindre fritidshus med sovrum, vardagsrum och kök, Indraget kommunalt vatten och avlopp. Veranda.
Boarea och biarea Säljaren har angett boarea 26 kvm och biarea 25 kvm, enligt taxeringsinformationen är boarean 26 kvm och biarean 0 kvm.
Övriga byggnader Nybyggt Attefallshus med kök, badrum och sovloft, Indraget kommunalt vatten och avlopp. Luftvärmepump, Altan
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning SÖDERTÄLJE LERHAGA 9:4
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 702 000 kr
Tomtarea 1697 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten/avlopp Kommunalt avlopp och vatten (säljarens uppgift).
Tillträde Enligt överenskommelse
Kostnader kr/år
El 10000 kr
VA 3000 kr
Samfällighet 1900 kr
Försäkring 1000 kr
Försäkringsbolag If Skadeförsäkring
Total driftskostnad ca 15900 kr
Antal personer i hushållet 1
Kommentar till driftskostnader Driftskostnaden består delvis av schablon, då VA är nytt. Kostand avser fritidsanvändning.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Välkomna på visning!

Ägaren Lena Sandqvist hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 070-3236866
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 975 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners