Ytterstigen 2
Torsjödal

Pris 365 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/12847

Kolonistuga i natursköna Torsjödal

Beskrivning Här finner ni en kolonistuga med gäststuga och tillhörande odlingslott (nr 130) i trevliga Torsjödal koloniområde. Det perfekta fritidshuset med naturen inpå knuten och god busskommunikation från Södertälje Centrum. Stugan har bra förvaring i form av 2 st. förråd. Det ena lite mindre för att få plats med trädgårdsverktyg. Finns möjlighet att bygga ut stugan med 5kvm utan bygglov, och att bygga en utedusch på tomten. Om köparen vill kan bord, soffa, micro, kylskåp, dammsugare, och alla trädgårdsredskap ingå i köpet.
Kommun Södertälje
Pris 365 000 kr eller högstbjudande
Rum 1,5 varav 1 sovrum
Boarea 25 m2
Biarea 0 m2
Tomtarea 300 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform Arrende
Arrendavgiften 3 600 kr
Byggår -
Vatten Vattenkran ute på tomten
Avlopp Finns ej
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rumsbeskrivning - övrigt Ingången till huset sker via den hemtrevliga hallen där goda  avhängningsmöjligheter finns. När man kommit längre in möts man av det härliga sällskapsrummet som är sammanlänkat med köket på ett smidigt sätt. Intill stugan på baksidan, finns ett förråd med bra förvaringsmöjligheter. Likaså ett mindre förråd att ha trädgårdsredskap finns i anslutning till gäststugan.
Kök En liten kokvrå med två stycken spisplattor.
Badrum/WC Finns ej.
Tvätt Finns ej.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Kolonistuga
Byggnadsår -
Fönster 2-glasfönster
Uppvärmning El
Ventilation Självdrag
Fasad Trä,senast målad 2018
Tak Plåt
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Övrigt om huvudbyggnaden Byggd på 1950-talet.

Till stugan hör en odlingslott. Numret på lotten är 130. Odlingslotten är på 10x10 meter. Halva lotten är gräs. Enligt föreningens regler måste odlingslotten uppodlas till 50% med grönsaker, bär, bärbuskar, fruktträd.

Från stugan är det ca. 150-200 m att gå. Det finns två st områden med lotter. Den här lotten ligger på samma sida som när man kör in på området.
Övriga byggnader Liten gäststuga på 5,5 kvm med plats för sängbord och en 120 cm bred säng.

Allmänt om fastigheten
Tomtarea 300 m2
Upplåtelseform Arrende
Vatten Vattenkran ute på tomten
Avlopp Finns ej
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Underbar natur runt knuten som erbjuder långa skogspromenader samt  bär och svampplockning. 5 min till buss som går Södertälje - Nykvarn. Flera parkeringsplatser inom området. Den närmaste ca 10 m från tomten. Cykelavstånd till badsjö.För att få arrendera lott av föreningen måste du vara mantalsskriven inom Storstockholm och angränsade kommun i Södermanland, ha stort odlingsintresse och vara beredd att sköta din lott i enlighet med föreningens regler. Du får inte ha en annan kolonilott samtidigt.Koloniomådet Torsjödal började användas 1953. Föreningen har idag 210 medlemmar.På området finns ca 220 odlingslotter om ca 160 m2 vardera.4 st toalettbyggnader (2 st wc i varje) finns, varav en vid Logen, som är tillgängliga under odlingssäsongen.En stor parkering finns vid infarten till området där medlemmar och besökare kan parkera bilar.

Vid parkeringen finns en stor anslagstavla där info till medlemmar visas.

Här kan också medlemmar informera om t.ex försäljning av stuga eller trädgårdsutrustning.

Under odlingssäsongen står här också en container där medlemmar kan lämna hushållsavfall (ej för trädgårdsavfall!).3 mindre anslagstavlor finns också inom området.På området finns också en föreningslokal, kallad ’Logen’, där olika aktiviteter och föreningsmöten brukar hållas.

I Logen finns ett välutrustat kök samt större dansgolv med scen där fester/dans kan anordnas.Under odlingssäsongen ordnas föreningsaktiviteter som t.ex medlemsmöten, städdagar, midsommarfest, ’Torsjödalsdagen (september)’ m.m.
Vägbeskrivning
Buss 780 från Södertälje Centrum, stannar vid hållplats hanstavreten. Därifrån går man rakt fram tills vägen delar sig, där tar man till vänster. Går rakt fram tills vägen delar sig igen, och tar till höger. Då är man på ytterstigen.
Kostnader kr/år
El 3600 kr
Försäkring 900 kr
Försäkringsbolag Folksam
Antal personer i hushållet 1
Kommentar till driftskostnader Vatten och sopor ingår i årskostnaden. Årskostnad 3600.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Föreningens ordningsregler
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

För visnings kontakta ägaren.
Ägaren Hilkka Rodriguez hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0768039223
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

365 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Hilkka Rodriguez hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0768039223 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners