Gårdsv. 14
Ekerum, Öland

Pris 6 500 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10317

LYX FASTIGHET - EKERUM GOLF & RESORT, ÖLAND

Beskrivning Från båda husen och den 2 382 kvm jättetomten har du en helt otrolig utsikt över Ekerums golfanläggning och Kalmarsund .

Stora huset har 128 kvm boyta fördelat på vardagsrum med eldstad,rymligt arbetskök,badrum med bastu,gästtoalett,2 sovrum samt loft/sovrum med glasdörr till balkong och enorm utsikt över golfbana och Kalmarsund.Gästhus på 60 kvm fördelat på vardagsrum,köksdel,2 sovrum och badrum.En riktigt lyxig och unik fastighet belägen vid en av Sveriges finaste golf & resort anläggningar.
Kommun Borgholm
Område Ekerum, Öland
Pris 6 500 000 kr eller högstbjudande
Rum 8 varav 5 sovrum
Boarea 185 m2
Biarea 10 m2
Tomtarea 2382 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform Friköpt
Byggår 1990
Tillträde Enligt överenskommelse

Den här försäljningen hanteras av ägaren: anders jonasson +17604506134

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Rumsbeskrivning - övrigt Huset har en välkomnande entré via stora fönsterdörrar som leder in till det stora vardagsrummet. Väl inne får man en luftig och ljus känsla tack vare takhöjden, de vita väggarna och stora fönsterpartierna. I vardagsrummet finns genuint golv i grå Ölandssten, en massiv vit eldstad med glas dörrar inramad av genuin grå Ölandssten och den effektiva luft/luftvärmepumpen är installerad här. Att nämna är också att huset har genomgående elburen golvvärme som regleras i varje rum. Direkt till höger når man det rymliga och arbetsvänliga köket som även har plats för ett matbord om 6-8 stolar. Via köket når man en korridor som har dörrar till badrum med bastu och till gästtoaletten. Via korridoren når man även vardagsrummet. Via vardagsrummet når man husets andra korridor som har dörrar till entréplanets två sovrum där det ena är väl tilltaget och har egen utgång till altanen mot väster. I korridoren finns trappa som leder upp till ett mysigt loft/torn som även det kan brukas till sovrum, här finns utgång till balkongen som ger underbara vyer över Ekerum och Kalmarsund.
Sydost om huvudbyggnaden finns en jättemysig och vinterbonad gäststuga som erbjuder ca 60 kvm boyta fördelat på vardagsrum, köksdel, två sovrum och badrum. Ett riktigt lyxigt boende för familj, barnbarn, vänner.
Badrum/WC bastu
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp 1-plan med loft
Byggnadsår 1990
Fönster 2-glas
Uppvärmning Direktverkande el. Luft/luftvärmepump. Eldstad.
Ventilation Självdrag
Fasad Betong
Tak Betongpannor/plåt
Stomme Betong/trä
Grundläggning Platta på mark
Övriga byggnader Vinterbonad gäststuga om ca 60 kvm byta fördelat på vardagsrum, köksdel, två sovrum och badrum. Genomgående bra skick. På trädgårdens nordvästra del finns oisolerad friggebod för trädgårdsredskap mm.

Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning halltorp 1:19
Taxeringskod 220, Småhusenhet, bebyggd
Taxeringsvärde 1 097 000 kr
Tomtarea 2382 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Kommunalt.
Avlopp Kommunalt.
Servitut etc. Inskrivna servitut och övriga gravationer: Nyttjanderätt TelePlanbestämmelser: Detaljplan (1988-10-31) Översiktsplan (1988-03-28)

Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Vatten Och Avlopp, 0885-818.1Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Borgholm Halltorp GA:1, Gemensamhetsanläggning: Borgholm Halltorp GA:2
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Alla detaljer om fastigheten ges på förfrågan

Alla möbler, etc. inkluderat i priset.
Övrigt
OBS detta objekt säljs direkt av ägaren. Ingen mäklare är ansvarig för detta objekt utan ägaren har valt att använda vår gratistjänst Privattjänst och hanterar försäljningen helt själv. Uppgifterna i annonsen kommer direkt från ägaren.
Privatmäklaren Skandinavien ansvarar inte i något fall för riktigheten i de uppgifter som lämnas i beskrivningen, oavsett vem som lämnat uppgifterna.
Kostnader kr/år
El 28979 kr
VA 11300 kr
Försäkring 2600 kr
Försäkringsbolag Bostaden är fullvärdesförsäkra
Total driftskostnad ca 50928 kr
Kommentar till driftskostnader Det stora huset nyttjas som fritidshus och det lilla huset nyttjas som permanentboende. Båda husen inkluderas i driftkostnaderna. I VA ingår även renhållning

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
radon mätning 2019

Visningar

Den här försäljningen hanteras av ägaren: anders jonasson +17604506134

visning efter överenskommelse

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Budgivning

Ta kontakt med säljaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Detta objekt säljs helt privat, dvs inte genom någon av våra mäklare. Det är ägarens egna bilder och beskrivning. Läs mer här. Ägaren anders jonasson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, eller mejla.

Den här försäljningen hanteras av ägaren: anders jonasson +17604506134

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Partners