Gillersklack 12
Kopparberg

Pris 770 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/13140

Gillersklack 12

Beskrivning Väldigt fint 1-plans hus med altan med milsvid utsikt över fjällandskapet! Huset är fördelat på storstuga och kök i öppen planlösning samt 2 sovrum. Köket har med ny spis samt kyl/frys och det finns nymålad panel och nya tapeter i hela huset. Element och Luftvärmepump är utbytt respektive installerad (2019), badrumsgolv, golvbrunn och handfat samt Wc/dusch är nya (2020). Det finns även ett stort nybyggt förråd! I närheten finns terrängspår/skidspår, skidbacke och mycket vacker natur bl.a. med Bergslagsleden och Golfbana i Stjärnfors.
Kommun Ljusnarsberg
Område Kopparberg
Pris 770 000 kr eller högstbjudande
Rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 50 m2
Tomtarea 338 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform Friköpt
Byggår 1982
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Fritidshuset inrymmer följande: Entré med liten veranda samt förråd. Hall med garderob, varmvattenberedare samt kyl och frys(19). Wc/dusch med nytt golv, golvbrunn, toalett, handfat, handfats och duschblandare (20). Kaklade badrumsväggar, träpanel i tak. Storstuga med kamin. Köksdel med kyl, elspis(19), spisfläkt, luftvärmepump(19), utgång till altan. Sovrum med garderober. Sovrum.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Fritidsboende
Byggnadsår 1982
Fönster 3-glasfönster
Uppvärmning Luftvärmepump(19). Kamin samt elelement(19).
Ventilation Luftvärmepump, självdrag.
Fasad Timmer
Tak Betongpannor
Stomme Timmer
Bjälklag Timmer
Grundmur Torpargrund
Grundläggning Torpargrund
Övriga byggnader Nybyggt förråd 12 kvm.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning LJUSNARSBERG GILLERSKLACK 1:14
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 276 000 kr
Tomtarea 338 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Kommunalt vatten året om
Avlopp Kommunalt avlopp
Servitut etc. Gemensamhetsanläggningar:
Ljusnarsberg Gillersklack Ga:2 och Ga:3

Planer och bestämmelser:
Gillersklack, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19820506)
Gillersklack, Ändring av dp (Beslutsdatum: 20101110, Registreringsdatum: 20110113)

Rättigheter last:
Officialservitut: Väg - Rätt att för utfart använda vägområdet
Totalt pantbrevsbelopp 578000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse
Övrigt Vinterbonat fritidshus på friköpt tomt.
Områdesbeskrivning
Varva ner och njut i bergslagens vackra naturmiljö. Ta en tur med skidorna runt de fina skidspåren eller åk slalom nedför skidbacken. Promenera runt i elljusspåren eller vandra i populära bergslagsleden som går förbi nästan runt husknuten eller varför inte ta ett bad eller fiska i de omgivande sjöarna. Mys sen framför brasan och bara njut av den fantastiska milsvida utsikten över fjällen (skidbacke samt reception med hotell och badhus är för närvarande stängt).
Kommunikationer
6.5 km till buss och tågstation i Kopparberg.
Vägbeskrivning
Från Örebro, tag R 50 mot Falun, åk ca 8 mil tag höger mot Klackens skidanläggning, fortsätt upp mot toppstugan, passera den på nersidan, sedan är det första vägen till vänster efter bommen, sedan ligger huset på höger sida nr 12.
Driftskostnader kr/år
El 9204 kr
Sotning 500 kr
Samfällighet 7500 kr
Försäkring 2800 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar
Antal personer i hushållet 2 permanent boende
Fastighetsskatt/-avgift 2070 kr
Kommentar till driftskostnader I årsavgiften till samfälligheten ingår: Vatten och avlopp. Snöröjning. Vägunderhåll. Sophantering. Gatubelysning. Årsavgiften debiteras halvårsvis. Sotning sker vart 3:e år. I el ingår uppvärmning.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. Hemnets priskalkylator.

Visningar

Ta gärna kontakt för visning!
Merja Åhlander hanterar visning och svarar på detalfrågor. Mejla eller ring 0702959127
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

770 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Merja Åhlander hanterar visning och svarar på detalfrågor., 0702959127 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners