Eggsjödammen 1
Långberget

Pris 395 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 475 000 kr
Direktlänk www.pm.se/13196

Mysig timmerstuga vid skidparadiset Långberget

Beskrivning Unikt tillfälle att förvärva en mysig och charmig timmerstuga vid Långberget i Sysslebäck, Värmland. Stugan rymmer ett rum med öppen spis (med nyinsatt insattsdel som behöver få godkännande) och 6 sovplatser samt en separat enklare köksdel. Avlopp och vatten saknas, men ägarna har fått muntlig besked från Torsby kommun att det går bra att installera avlopp.

Långberget är ett paradis för längdskidåkning med långa skidspår. Under vintertid finns också tillgång till slalombacke, pulkabacke samt flera skoterleder. Långberget kan dock avnjutas året runt med fina vandringsstråk, bra fiske samt bad, bär- och svamp plockning. På sommartid finns utomhuspool vid Sportshotellet bara 200 meter från stugan.
Kommun Torsby
Område Långberget
Pris 395 000 kr eller högstbjudande
Rum 1 varav 0 sovrum
Boarea 35 m2
Tomtarea 1293 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform Friköpt
Byggår -
Tillträde Snabbt tillträde möjligt om så önskas

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Storstuga Stugan har öppen plan med ett stort rum där det finns öppen spis (med nyinsatt insattsdel som behöver få godkännande - tills dess råder eldningsförbud) och 6 sovplatser. Även enklare kök utan indraget vatten finns i anslutning till rummet i ett lite separat utrymme.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp Fritidshus
Byggnadsår -
Uppvärmning El och ved
Ventilation Självdrag
Internet Bra täckning för mobilt internet.
Fasad Timmer
Tak Tegeltak
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundläggning Krypgrund
Övrigt om huvudbyggnaden Huvudbyggnadens fasad målades 2020.
Övriga byggnader Utedass och bod finns.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning TORSBY HOLE 1:295
Taxeringskod 210 - obebyggd fastighet
Taxeringsvärde 136 000 kr
Tomtarea 1293 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Vatten saknas
Avlopp Avlopp saknas
Totalt pantbrevsbelopp 0 kr
Tillträde Snabbt tillträde möjligt om så önskas
Områdesbeskrivning
Nära längdskidåkning på Långberget samt 22 km. till Branäs. Långberget är ett paradis för längdskidåkning med långa skidspår. Under vintertid finns också tillgång till slalombacke, pulkabacke samt flera skoterleder. Långberget kan dock avnjutas året runt med fina vandringsstråk, bra fiske samt bad, bär- och svamp plockning. På sommartid finns utomhuspool vid Sportshotellet bara 200 meter från stugan.

För den som vill ta en dusch och vatten finns vid Spårcentral och Långbergets Sportshotell. I Branäs med massor av möjligheter för alpinåkning. Mer info om Långberget och när området finns på Långbergets egna hemsida.
Vägbeskrivning
Finns på vänster sida innan man svänger mot Långbergets sportshotell.
Driftskostnader kr/år
El 8924 kr
Försäkring 931 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar Värmland
Total driftskostnad ca 9855 kr
Antal personer i hushållet 4
Fastighetsskatt/-avgift 1360 kr
Kommentar till driftskostnader Stugan har endast använts på semester och under helger. Ingen sophämtning.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. Hemnets priskalkylator.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Ägaren Maria Lind hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 0731829907
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

395 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

475 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Maria Lind hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0731829907 eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners