Brannebolsvägen 16
Brannebol Nyköping

Pris 3 495 000 kr Acceptpris
Direktlänk www.pm.se/13123

Din privata oas i skogen vid havet

Beskrivning I Brannebol 10 minuter från Nyköping utmed utflyktsvägen, ligger detta trivsamma fritidshus med året-runt-standard. Högt och fritt på en stor skogstomt med utsikt över området ner mot havet och skärgården i en privat miljö.

Skogen är precis utanför dörren i denna vackra natur med direkt tillgång till skogen och stigarna. Flera utomhusytor. Öppen spis. Höghastighetsfiber internet - perfekt för arbete hemifrån. Fantastisk bär- och svampplockning, underbara soluppgångar och solnedgångar året runt. Småbåtshamn 250 meter från huset.

Mot avgift erbjuder grannföreningen pool, barnpool, tennis- & fotbollsplan, lekplats. Detta renoverade hem erbjuds fullt möblerat med nya sängar, vitvaror, belysning och designersoffa - ta bara med din tandborste

Huset nyrenoverades 2020-2021
-All el omdragen
-Nya ytskikt
-Nya inner- & ytterdörrar
-Uppdaterat kök med nya vitvaror
-Helkaklat badrum med stor dusch, top-of-the line tvätt & tork
-Nydränerad grund/tomt med nylagda grusgångar, nytt gräs läggs i Maj
Kommun Nyköping
Område Brannebol Nyköping
Pris 3 495 000 kr Acceptpris
Rum 3 varav 2 sovrum
Boarea 55 m2
Biarea 2 m2
Tomtarea 2309 m2
Boendeform Fritidshus
Upplåtelseform Friköpt
Byggår 1964
Tillträde Enligt överenskommelse (flexibelt)

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rum
Vardagsrum Nymålat vitt öppet vardagsrum med mycket ljus. Braskamin och utsikt mot skogen och ner mot vattnet. Inrett med soffa från Bolia. Angränsande stor taklagd uteplats med vy mot skogen. (Alla 3 uteplatser är fullt möblerade.)
Sovrum 1 Nymålat vitt sovrum med nylagt heltäckningsmatta och ny familjesäng (120 cm + 90 cm).
Sovrum 2 Det större sovrummet är nymålat i Ocean blue, har platsbygda garderober och är inrett med ny dubbelsäng (180 cm Continental).
Badrum Nyrenoverat 2020-2021. Helkaklat (vitt stort kakel), klinker (grafit) med golvvärme och handdukstork. Stor lyxig dusch med tak- och handhållen dusch, Top-of-the line tvättmaskin & torktumlare från Bosch. Tvättställ med kommod och badrumsskåp med eluttag samt belysning. Smart varmvattenberedare med hög kapacitet som anpassar sig efter hur varmvatten används.
Kök Praktiskt kök med matplats och utgång till inglasat uterum och luftig nybyggd yttre altan med vy ner mot vattnet. Nymålat och uppdaterat med nya vitvaror: induktionsspis med varmluftsugn, stor kombinerad kyl/frys samt diskmaskin och mikrovågsugn. Fullt utrustat med ny kaffebryggare, vattenkokare, brödrost, nytt porslin och all annan köksutrustning.
Gäststuga I separat friggebod finns gästrum (ca 10 m2) med el, värme och egen altan.
Kallförråd/bod På tomten finns ett väl tilltaget förråd med el och belysning samt skyddad vedförvaring.
Byggnad
Boendeform Fritidshus
Byggnadstyp 1-plans fritidshus
Byggnadsår 1964
Fönster 2-glas
Uppvärmning Direktverkande el samt braskamin
Ventilation Självdrag
Internet Fiber från Gästabudsstaden med många tillgängliga leverantörer
Fasad Trä
Utv. plåtarbete Lackerad plåt
Tak Betongpannor/takpapp
Stomme Trä
Bjälklag Trä
Grundläggning Plintar/torpargrund
Övrigt om huvudbyggnaden Ombyggt/tillbyggt 1976
Övriga byggnader Gästrum i fristående friggebod med värme och el, ca 10 kvm.
Kallförråd med el och belysning.
Allmänt om fastigheten
Fastighetsbeteckning NYKÖPING BRANNEBOL 1:27
Taxeringskod 220
Taxeringsvärde 1 330 000 kr
Tomtarea 2309 m2
Upplåtelseform Friköpt
Vatten Kommunalt
Avlopp Kommunalt
Servitut etc. Gemensamhetsanläggning:
Nyköping Brannebol Ga:3

Planer och bestämmelser:
Brannebol 1:1, Byggnadsplan (Beslutsdatum: 19720208)

Totalt pantbrevsbelopp 2281000 kr
Tillträde Enligt överenskommelse (flexibelt)
Övrigt Trådat larm ingår i köpet
Områdesbeskrivning
I skogen vid havet, Brannebol är beläget 15 min bilfärd utefter utflyktsvägen från centrala Nyköping med alla dess bekvämligheter. Med Stendörren och skärgården runt knuten och skogen inpå huset finns denna fantastiska boendemiljö inom pendlingsavstånd till Stockholm, Södertälje och andra delar av Sörmland.

-10 minuter med bil till Nyköping med hamn, museum och stort kulturutbud, promenad utmed Nyköpingsån, häst stall, barnaktiviteter, ett fantastiskt bibliotek, golf och restauranger. Nyköping är en av Sveriges äldsta städer med mycket att erbjuda. Kajakuthyrning finns i intilliggande Helgö med direkt access till Östersjön.

-Nära till Stendorren naturreservat, där skärgården kan upplevas även utan båt, promenera på områdes spångar från ö till ö, vandra, simma och bara njuta. Reservatet erbjuder fler markerade leder för vandring.

-Närhet till Nynäs Slott, Trosa, Oxelsund, med fler sandstränder och vandringsleder. Några av de stränder och bad som finns i Nyköpingsonrådet är: Atomic Beach, Örstigsnäs / Näsudden vilket är ett havsbad. Stavsjöbadet, Bålsjöbadet och Likstammen, som alla tre erbjuder sjöbad.

Andra badplatser: Näset, Edstorpsbadet, Parkbadet, Strandstuviken, Lastudden, Sandvik, Stendörren, Lappetorp, Femöre, Västra Kovik, Krognäsbadet, Svärdsklova, Byggningen, Ånstabadet, Bålsjöbadet, Rinkebybadet.
Kommunikationer
Buss eller 10 min med bil till Nyköping med infartsparkering och tåg till Stockholm C, 50 min med bil till Södertälje och 1h 20 min till centrala Stockholm
Vägbeskrivning
Från Nyköping: Väg 219/Utflyktsvägen mot Trosa, tag av höger mot Brannebol.

Från Stockholm/Södertälje: E4 S, avfart 135/Tystberga, tag höger, kör via väg 223 till 219, tag höger mot Brannebol
Kostnader kr/år
El 8000 kr
VA 2500 kr
Samfällighet 1500 kr
Försäkring 5754 kr
Försäkringsbolag Ica försäkringar
Antal personer i hushållet 4
Fastighetsskatt/-avgift 8524 kr
Kommentar till driftskostnader Baserat på användande som fritidshus. Sophämtning (renhållning) sommar ingår VA-kostnaden.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Översikt GA3, vägförening
Köpare och säljares ansvar
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt Enligt lag har köparen en omfattande undersökningsplikt och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Ta kontakt för visning.
Ägaren Björn Malmgren hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

3 495 000 kr Acceptpris

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Björn Malmgren hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, eller mejla.

Ring oss på Privatmäklaren 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners