Köpa bostad genom Privatmäklaren

Köpa bostad

Här får du information om hur det går till att köpa bostad via Privatmäklaren. Här finns även guider och tips som hjälper dig på vägen.

Trygghet

Att använda Privatmäklarens mäklartjänst är en trygghet för både köpare och säljare. Även om många säljer sina bostäder helt privat så finns det fördelar för både köpare och säljare att ha en erfaren mäklare att vända sig till med frågor om regler, juridik och all dokumentation av affären.

Med hjälp av en av våra mäklare så lotsas köpare och säljare genom försäljningsprocessen på ett tryggt sätt.

Söka Bostad

Hitta ert nästa drömboende hos oss. Här kan du se vad Privatmäklaren.se har till salu just nu - Till salu. Eller leta vidare bland alla objekt till salu via någon av de stora tjänsterna för att - Söka bostad.

Det är roligt att söka bostad på internet. En av alla fördelar är att det finns mer information än i tidningen – och att den är ajour. En tryckt bostadsannons kan ha hunnit bli inaktuell när du läser den, på internet kan mäklaren omedelbart ändra annonsen, exempelvis vid försäljning eller med ny viktig information.

Statistik

Hur ser priserna ut i ditt område?

Här kan du få en känsla för hur prisläget ser ut där du söker bostad - Mäklarstatistik.

Vill du se vad enskilda bostäder har sålts för i ditt område så är Boolis tjänst för att söka slutpriser perfekt - slutpriser hos Booli.

Kontakta mig

Har du frågor? Vi ringer dig!

Partners