Val av bransch
» Välj nytt län

Tillbaka till kringtjänster

Collado Städ

Adress:
Karlhovsvägen 1
 
15137 SÖDERTÄLJE
Telefon:
070-55 00 795
Email:
Kontakta företaget

Collado Städ är ett städbolag i Stockholm med stort utbud av städtjänster.

Collado städ har utformats för att ge städtjänster i små, ​​medelstora och stora företag samt i byggnader, affärer, kontor och andra enheter. Vår metodik genomförts, överensstämmer med strikta resultatmål och tillfredsställelse, som erbjuder de tjänster som utvecklats med största ärlighet, allvar, ansvar och framför allt kvalitet genom individuell handledning och pågående professionell rådgivning. Detta tillåter oss att vara i direkt kontakt med alla våra kunder. Därför är vi alltid uppdaterade med verkligheten, att förstå, med tidigare metoder för korrigerande svar och omedelbara beslut.

Upprätthålla kommunikationen samt respekt med kunden är mycket viktigt för oss, tillåter oss att identifiera åtgärder för att öka effektiviteten av de aktiviteter vi erbjuder kvalitetsförbättringar.

Collado Städ utför tjänster inom följande områden; Städning

Ni hittar Collado Städ i Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands Väsby, Upplands-Bro, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker i Stockholm län.

Collado Städ är verksamt i Stockholm

Dela denna annons:

Direktlänk: www.privatmaklaren.se/collado_stad_cid141

Vill du eller ditt företag annonsera här på Privatmäklaren.se och visa er företagsannons för mer än 100.000 köpare och säljare varje månad?

» Läs mer och registrera er