Privatmäklaren

Privatmäklaren

Tottvägen 111
Åre

Pris 845 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10357

Fantastisk skidåkarstudio

Beskrivning Studiolägenhet i Tott Hotell med fantastisk utsikt över Åre by och Åresjön. Perfekt ski-in/ski-out läge och med promenadavstånd till hela Åre by´s utbud av butiker, restauranger och övrig service. 17 kvm, mycket välplanerad! Säljes med möbler och inventarier.
Kommun Åre
Pris 845 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 1 + kokvrå
Boarea 17 m2
Våning 1 av 4 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 1 150 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och el ingår i avgiften
Byggår 1979
Förening BRF Totten 2:67 Tott House
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt I lägenheten finns en låsbar garderob där ägaren kan förvara egna tillhörigheter. Det finns också ytterligare skidskåp på entréplan att nyttja för ägaren. Detta är skidåkarboende i särklass och efter en dag på berget belönas du med en av Åres bästa utsikter.

Kort promenad ned till byn för middag och om benen är alltför tunga åker man enkelt upp med Åre bergbana till mellanstationen som går även kvällstid.
Kök Allrum med ett pentrykök efter vänstervägg. Köket är utrustat med en 2 plattors spis, diskho samt fläkt, kyl med frysfakt. Vita högblanka köksluckor, bänkskivor i laminat och mosaik ovan diskbänk. I vinkel ut från köksdelen är ett barbord med plats för 2 personer. Till höger finns bäddsoffa med nedfällbart soffbord och 32'' TV. Heltäckningsmatta, vitmålade väggar samt heltäckande mörkläggningsgardiner.
Badrum/WC Direkt till höger i hallen ligger rymligt badrum med dusch, wc, handfat,  handdukstork. Plats för högskåp eller annan ytterligare förvaring. Klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar samt infällda spotlights i tak.
Tvätt Gemensam tvättstuga med TM och TT
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 4 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 0,4831%
Avgift 1 150 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och el ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Studiolägenhet med utsikt mot byn och skidbacken. Direkt anslutning till Tottliften. Ett enkelt och praktiskt boende‚ där hotellets tjänster är tillgängliga för föreningens medlemmar‚ så som restauranger‚ gym‚ bar‚ afterski‚ städning‚ skistar-shop och kiosk.

Lägenheten ligger på uthyrning via Tott hotell kommande vinter. Uthyrningsavtalet med Tott löper ut 30/4 2019 vilket innebär att efter denna vintersäsong finns möjlighet att hyra ut med valfri aktör alternativt välja att inte ha något uthyrningsavtal. Hyresintäkterna för denna lägenhet har legat runt 35 000 - 40 000 kr.
Allmänt om föreningen Fastigheten Totten 2:67 består av
- 103 lägenheter/studios (totalt 3519 m2) i fyra våningsplan med hiss.
- Ski in ski out på plan 4. Tottliften utanför porten.
- En liten tvättstuga på plan två, för medlemmar med tvättmaskin och torktumlare.
- Två kontorsrum som hyrs ut till hotellet.
- Ett garage med 30 platser mot en kostnad (lgh-innehavare har förtur) soprum mm. i fastighetens bottenvåning.
- Överlåtelseavgift (1130kr betalas av köpare)

Betydande renoveringar
Reliningen blev klart under November 2017 inför säsongsöppning. När vintersäsongen är över kommer taket inspekteras och renoveras efter behov.
Stamrenovering utförd 2016/2017
2016 renoverades hissarna, byte av dörrsidor och dörrlås.

Styrelsen planerar en avgiftshöjning med 5-10% from 1 Jan 2019

Läs mer om föreningen på www.totthouse.com
Driftskostnader kr/år
Försäkring 150 kr

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Stadgar
Medlemsförmåner
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Ägaren Per hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0704222463
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

845 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners