Privatmäklaren

Privatmäklaren

Värmlandsgatan 27B
Norrby

Pris 695 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 650 000 kr
Direktlänk www.pm.se/11504

Ljus 2:a med balkong i centralt och bra läge

Beskrivning En ljus 2:a i Norrby med möjlighet till inflyttning omgående. Barnvänligt och centralt läge 5 min från Borås centrum med tågstation, högskola, Knalleland. Stabil och välskött förening. Närhet till bussanslutning, matbutiker och grönområden vid Ramnapark och Ramnasjön.
Kommun Borås
Pris 695 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 55 m2
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 920 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Byggår 1947
Förening HSB Nålmakaren
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 120 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Fräsch lägenhet på andra våningen. Nymålade och nytapetserade väggar (2018). Stor hall med två garderober (2018) och skoförvaringsplats. Trivsamt, helrenoverat vardagsrum med utgång till balkong i soligt läge. Ett ljust och fint sovrum med garderober. Plats för stor dubbelsäng och nattduksbord.
Kök Stort och ljust kök med matplats. Utrustat med diskmaskin (2018), kombinerad kyl och frys (2016), fläkt (2018) samt spis/ugn.
Badrum/WC Helkaklat badrum med handfat, WC, dusch, handdukshållare, bidé och nytt spegelskåpet med belysning.
Tvätt Tvättstugan ligger på nedre botten i huset.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 3,76431%
Avgift 3 920 kr värme, vatten och kabeltv ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Till lägenheten hör källarförråd och vindförråd.
I månadsavgiften om 3920 kronor ingår vatten, värme, TV, källarförråd och vindsförråd.
Parkeringsplats finns (nummer 6) och kostar 130 kr. per månad.
Finns en ny LED-belysning med transformator och nödvändig el för belysning tillsammans med en installation av strömbrytare och alla nödvändiga kablar (3000 K varmvitt).
Nya eluttag (2018).
Kostnader kr/år
El 285 kr
Försäkring 263 kr
Försäkringsbolag IF Företag - Stor Hem

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Energideklaration
Stadgar
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Ägaren Zanna Prokofjeva hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0760803742
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

695 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

650 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners