Privatmäklaren

Privatmäklaren

Köpmansgatan 3D
Floby

Pris 260 000 kr Acceptpris
Högsta bud: 155 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10342

Lägenhet i Floby

Beskrivning Nyrenoverad lägenhet i Floby i brf Solbo bildad 1958 med mycket god ekonomi. Nära till buss och tågförbindelse till Falköping, Skövde och Göteborg. Tid till Skövde med tåg 20 min (Högskolan,sjukhus och volvo). Till Göteborg med tåg tar det ca 1 tim. Nära också till affär skola pizzeria och thaimat. Balkong.
Kommun Falköping
Pris 260 000 kr Acceptpris
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 72,8 m2
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 104 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och parkeringsplats ingår i avgiften
Byggår 1958
Förening Brf Solbo R 1
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 136 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Kök Ny elspis, nytt golv, kolfilterfläkt.
Badrum/WC Med dusch, WC, handfat.
Tvätt Föreningens gemensamma tvättstuga finns i källarplanet.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 4,6%
Avgift 3 104 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och parkeringsplats ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Vägbeskrivning
Från Falköping väg 47 mot Trollhättan efter 8 km mot Floby på väg
181. Objektet ligger centralt i Floby.
Driftskostnader kr/år
El 5200 kr
Försäkring 918 kr
Försäkringsbolag Folksam

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Årsredovisning
Stadgar
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Nyrenoverad lägenhet i Floby. Ring för visning!

Ägaren Kunatip Pajantabut hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0709945986
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

260 000 kr Acceptpris

Budgivning pågår.

155 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners