Privatmäklaren

Privatmäklaren

Sven-Agne Larssons väg 3, Göteborg
Centrala Hisingen

Pris 2 995 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 2 750 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10393

Välkomna till Brf Bjurslättspark!

Beskrivning Välplanerad hörnlägenhet med öppen planlösning. Stor och trevlig altan med gott om plats för t.ex loungemöbel. Området ligger lugnt beläget med närhet till såväl kommunikationer, Wieselgrensplatsen som Flunsåsparken, parkering, returstation och miljöhus.
Kommun Göteborg
Pris 2 995 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 70 m2
Våning 0 av 4 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 483 kr värme och vatten ingår i avgiften
Byggår 2014
Förening BRF Bjurslättspark
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 75 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energiklassser

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Innanför ytterdörren möts ni av en hall med plats för avhängning, i hallen ligger praktiskt grått klinkergolv, även plats för avhängning och stor spegel. En stor klädkammare, en mindre walk in closet ligger till vänster.

Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar i en äggskalston. Samtliga fönsterbänkar och arbetsbänk i köket är i svart blankslipad granit och ger ett stilfullt intryck.

Vardagsrum
Vardagsrummet ligger i ett hörn med gott om fönster som släpper in ljus från två väderstreck. Här finns gott om plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Vardagsrummet ligger med en delvis öppen planlösning mot köket.

Utgång till lägenhetens stora altan, som är 3 x 6 meter och därmed plats för ett helt möblemang och/eller matplats sommartid.

Sovrum 1
Lägenhetens stora sovrum nås från hallen. Det finns plats för stor dubbelsäng med tillhörande möblemang.

Sovrum 2
Ett mindre sovrum/barnrum med tillhörande garderob och plats för säng, sängbord och skrivbord.

Kök Funktionellt kök med trivsamma sällskapsytor i öppen planlösning med fint ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Köket har klassisk köksinredning från Ballingslöv. Vitt med en vitrinskåpsdel, arbetsytor i svart granit och stänkskydd av kakel. Köket är utrustat med spis, fläkt, inbyggnadsmikro samt hel kyl och hel frys.
Badrum/WC Helkaklat badrum, nås även det från hallen, på väggarna sitter stora vita kakelplattor. Helkaklat badrum med grått matt klinkergolv och vitt kakel. Badrummet är utformat med en dusch med glasdörrar, tvättställ med tillhörande skåp, spegelskåp, wc samt handdukstork. spegel med inbyggd belysning och badrumsskåp, duschhörna med dörrar i klarglas.
Tvätt Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten och ovanför dessa sitter en praktisk arbetsbänk och hyllor.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 0 av 4 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 1,4%
Avgift 4 483 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Till lägenheten tillhör ett källarförråd på ca 5 kvm. I källaren finns även en gemensam tvättstuga och ytterligare gemensam cykel- och barnvagnsförråd.

Bahnhof fiber-anslutning 1000/1000. Möjlighet till IP telefoni (fasta kostnaden för IP telefoni ingår, man betalar bara för samtalstrafik, månatlig minimidebitering om 29 kronor.

I avgiften ingår värme, vatten, grupprabatt för kabel-tv och bredband. Bostadsrättstillägg är begränsat genom föreningen. För elen tillkommer ett schablontillägg på 250 kr/månaden som läggs på månadsavgiften.
Allmänt om föreningen Brf Bjurslättspark Hisingen bildades 2013/2014 och är belägen på Sven-Agne Larssons väg 1, 3, 5 och 7 i Göteborg. I Bjurslättspark har Botrygg byggt 88 nya bostadsrätter. Inflyttning skedde i februari-maj 2014. Föreningens fastigheter består av fyra flerbostadshus om 4 våningar med 88 lägenheter. Bostäderna fördelas på 24 st 1:or om 35 kvm, 24 st 2:or om 43-59 kvm, 36 st 3:or om 65-85 kvm samt 4 st 4:or om 73,5 kvm.
Vägbeskrivning
Bussar från Bjurslättsskolan (strax utanför): 31,35 och 37.

Bussar från Wieselgrensplatsen: 31, 35, 37, 25,

Spårvagnar går från Wieselgrensplatsen: 5, 6, 10, 13..

Länkar:
http://västtrafik.se
http://flunsan.se/program/

Driftskostnader kr/år
El 3489 kr
Försäkring 1847 kr
Försäkringsbolag Folksam

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Obs! Anmälan krävs. Kontakta säljaren för portkod! 0762003231. (Altan th om porten.)

Ägaren Anna Nilsson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0762003231
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 995 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

2 750 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners