Privatmäklaren

Privatmäklaren

Nilssonsberg 13
Vasastan / Linne

Pris 2 750 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11583

1 rum + kök, Linne-Vasa / Nilssonsberg

Beskrivning Välplanerad lägenhet med öppen och social planlösning i insynsskyddat läge. Möjlig att göra om till 2:a. Grönskande omgivningar direkt utanför dörren. Lugnt och trivsamt område med närhet till matbutiker och restauranger. Bra kommunikationer som smidigt tar dig till både naturområden och centrum. Två minuters promenad från bostaden finner ni spårvagnshållplatsen som tar er in till stadens kärna på bara några minuter. Varmt Välkomna!
Kommun Göteborg
Pris 2 750 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 1 + kök
Boarea 51,1 m2
Våning 5 av 9 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2 712 kr värme och vatten, samt Kabel-TV ingår i avgiften
Byggår 1977
Förening BRF Körsbäret 19-21
Tillträde Överenskommelse
Energiprestanda 181 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt En ljus och välplanerad genomgångslägenhet. Ett stort och rymligt kök samt luftigt rum gör att lägenheten känns stor.

Hall med laminatgolv, målade väggar och fyra garderober.
Vardagsrum med parkettgolv och ljust målade väggar.

Kök Kök delvis renoverat 2008 med laminatgolv, målad vägg, nya köksluckor, granitkakel ovanför diskho och spis, kyl/frys (07), spis (99), spisfläkt (05).
Badrum/WC Badrum helkaklat med klinkergolv, golvvärme, badrumsskåp, wc, duschhörn, tvättmaskin och ett fönster. Renoverades 2010.
Tvätt Tvättstuga finns
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 5 av 9 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 0,1785%
Avgift 2 712 kr värme och vatten, samt Kabel-TV ingår i avgiften
Tillträde Överenskommelse
Allmänt om bostaden Byggnadstyp: Flerbostadshus

TV och Internet: Kabel-TV, bredband: Kabel-TV via ComHem och Internet via ComHem eller Telia Fiberlan.

Fastigheten: Lugn innergård med grönska, bänkar och lekplatser.

Här har du nära till Linnestadens utbud av krogar och nöjen, Slottsskogen Botaniska och gångavstånd till Aveny. Trots det centrala läget är här mycket lugnt och tyst. En lugn och mysig innergård.

Allmänt om föreningen Namn: Brf Körsbäret 19–21
Bostadsrättsföreningen BRF Körsbäret 19–21 består av 374 lägenheter i tre huskroppar, belägna på Nilssonsberg i stadsdelen Annedal, Linnéstaden, Göteborg och flera lokaler i gatuplan som Nordic Wellness, Röda Korsets lunchrestaurang, SKI store, Vasses bilservice bilverkstad och tvätt, Eyjas salong och fina fötter, City salong.

Ekonomi och renoveringar:
Samtliga tvättstugor och hissar har renoverats. Fönsterbyte ihop med fasad och takrenovering är planerade att ske år 2018 – 2021.
God ekonomi i föreningen.

Parkering:
Brf Körsbäret förvaltar 240 garageplatser och fördelar dem efter turordning. Garageplatserna kostar i dagsläget 950 kr/mån.

Gemensamhetslokaler:
Föreningslokalen Kärnan, tvättstugor, övernattningsrum, cykelrum samt barnvagnsrum.
Ekonomi: Bostadsrätten har inga lån att överta.

Övrigt:
Källarförråd och garage finns i huset.
Bara några minuters promenad bort ligger närmaste livsmedelsbutik Hemköp, fruktaffären fyra frukter, godisaffären Sega Gubbe och Handelsbanken.
Det finns också Grand Fitness-klubb, ett gym som en del av Nordic Wellness men med ett lite annat koncept.
Vägbeskrivning
Spårvagn 2 bara två min promenad till hållplatsen Brunnsgatan.
Kostnader kr/år
El 1200 kr
Försäkring 2880 kr
Försäkringsbolag Folksam

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

För visning kontakta ägaren

Ägaren Shahla Naseri hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 070-422 59 20
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 750 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners