Privatmäklaren

Privatmäklaren

Lugnet 8A
Kungsladugård

Pris 2 500 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 2 720 000 kr
Direktlänk www.pm.se/10369

En lugn pärla i Kungsladugård

Beskrivning En trivsam tvåa med generös takhöjd, ljusa väggar, bra ljusinsläpp och genomgående trägolv. Liten familjär bostadsrättsförening i klassiskt landshövdingehus, med butiker och kollektivtrafik runt hörnet. Föreningen har bra gemensamma utrymmen såsom trädgård, splitterny bastu, nyrenoverad tvättstuga och övernattningsrum.
Kommun Göteborg
Pris 2 500 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 48 m2
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 206 kr värme och vatten, samt sophämtning, vindsförråd, källarförråd plus gemensam tvättstuga, torkrum, bastu, gästrum och trädgård ingår i avgiften
Byggår 1931
Förening BRF Åkermyntan Nr 6
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 108 kWh/m² och år

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Rymligt vardagsrum med plats för flera funktioner. Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring. Spegeldörrar mellan rummen och mot hallen.
Stor, möblerbar hall som öppnar upp mot både vardagsrum, sovrum, kök och badrum. Praktisk och rymlig klädkammare. Stort vindsförråd. Källarförråd med fönster och el, som gör att det kan inredas till snickarbod, liten ateljé eller pysselrum.
Kök Trägolv och köksinredning i välvårdat originalskick, inklusive kallskafferi. Köket är utrustat med spis, kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Plats för matbord.
Badrum/WC Kaklat badrum med dusch. Klinkergolv med golvvärme.
Tvätt Fräsch och välplanerad tvättstuga med torkrum finns i källaren. Nyrenoverat 2017.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 8,37916%
Avgift 3 206 kr värme och vatten, samt sophämtning, vindsförråd, källarförråd plus gemensam tvättstuga, torkrum, bastu, gästrum och trädgård ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Lägenheten ligger en halvtrappa upp i ett lugnt hus på en kvartersgata utan genomfartstrafik. Husets karaktär, färger och detaljer har bevarats från trettiotalet, då huset byggdes. En halvtrappa upp finns lägenheten med spegeldörr i original. Den rymliga hallen är välkomnande och har också plats för en byrå, skänk eller ett skrivbord. Lägenhetens takhöjd på 2,7 meter, ljusa väggar och bra ljusinsläpp från sydväst gör att lägenheten känns rymlig. Genomgående vitsåpade trägolv skapar lugn och trivsel.
Allmänt om föreningen Brf Åkermyntan nr 6 är en välskött förening med en aktiv styrelse och engagerade medlemmar. Föreningen har god ekonomi och relativt små lån. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av SBC.

Den tekniska förvaltningen svarar föreningen själv för. Fastighetens underhåll sköts enligt en underhållsplan. Inga stora åtgärder väntas under de närmaste åren - köpare uppmanas själv kontakta föreningen för att bekräfta detta.

Följande åtgärder har genomförts under senare år:
2011 - Stambyte och badrumsrenovering
2012 - Byte till Freshventiler i alla lägenheter
2013 - Fullständig renovering av tak
2013 - Målning av fasad och renovering av fönster, utvändigt och invändigt
2015 - Brandsäkring av lägenhetsdörrar och dörrar till källare och vind
2017 - Renovering av tvättstuga och torkrum
2018 - Installation av gemensam bastu och duschrum
2018 - Byte av vatten- och avloppsrör
Driftskostnader kr/år
El 4800 kr
Försäkring 1500 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Energideklaration
Stadgar
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Varmt välkommen på öppen visning! Ring för att boka visning på annan tid.

Ägaren Susanne Spicar hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0705195600
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

2 500 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

2 720 000 kr Högsta bud

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners