Privatmäklaren

Privatmäklaren

Fibulagatan 4 B
Östra prästgårdsängen

Pris 350 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10394

Marklägenhet med trevligt läge

Beskrivning Trevlig bostadsrätt i markplan, 3 rum och kök, om 78 kvm med två uteplatser i anslutning till lägenheten i ett lugnt och trivsamt område. Nära till skola och förskola. Gångavstånd till centrum.
Kommun Götene
Pris 350 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 3 + kök
Boarea 78 m2
Våning 1 av 2 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 5 161 kr värme och vatten ingår i avgiften
Byggår 1981
Förening RBF Götenehus nr 3
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Två bra sovrum. Det ena med plats för dubbelsäng och flera gardrober, det andra utgör ett bra extra sovrum. Vardagsrummet har plats för en större soffgrupp och utgång till en av uteplatserna. Alla dessa rum har klickparkettgolv.
Kök Trevligt kök med bra avställningsytor och plats för upp till 6 personer att äta vid matplatsen i köket. Direkt från köket kommer man ut till en av uteplatserna.
Badrum/WC Duschrum med WC, våtrumstapet och -matta samt egen tvättmaskin.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 2 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 1,0413%
Avgift 5 161 kr värme och vatten ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Nuvarande ägare har förfogat över två bra uteplatser och två kallförråd.
Allmänt om föreningen Riksbyggenförening med den trygghet det medför. Föreningen äger fastigheterna Borgen 1 och 2, samt Domarringen 1 och Urnan 1 i Götene. Beståndet består av sju flerbostadshus, ett kvartershus, en barnstuga samt fyra garagebyggnader. Byggnaderna är uppförda 1981. Fastigheternas adress är Fibulagatan 2-8 (A-F), 10 (A-D) och Kittelgatan 1-3 (A-D). Lägenheterna är fördelade på 12 st 4 rok, 32 st 3 rok och 28 st 2 rok. Under 2015 är alla fönster nya. Fiber finns installerat. Förråd finns vid lägenheterna och vid garagelängan. Två boendeparkeringar finns. Överlåtelseavgift bekostas av förvärvare av bostadsrätt. Separat kö för garage (250 kr).
Driftskostnader kr/år
El 4800 kr
Försäkring 1134 kr
Försäkringsbolag Folksam

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Ring för visning!

Ägaren Inga-Lill Wikström hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0727034437
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

350 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Andreas Persson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 04

Kontakta mäklaren

Partners