Privatmäklaren

Privatmäklaren

Haqvin spegelgatan 11 A
Visby

Pris 1 430 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11598

Visby, centralt

Beskrivning I ett lugnt villaområde 5 min. promenad från ringmuren ligger lägenheten. Nära till affärer (Öster-centrum) och innerstadens faciliteter. Stark ekonomi i föreningen delvis baserad på uthyrningslägenheter. Föreningen medger andrahandsuthyrning. Gott om 24 timmars-parkeringar på gatorna utanför. Grillplatser i trädgård.
Kommun Gotland
Pris 1 430 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kokvrå
Boarea 45 m2
Våning 1 av 2 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 2 602 kr värme, vatten och bredband, samt Sophantering ingår i avgiften
Byggår 1938
Förening Katten 8
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 139 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Vardagsrum, hall, sovrum. Ljus lägenhet på bottenvåning.
Kök Pentry med kylskåp/frysfack, 2 st 'plattor/Micro' och diskho.
Badrum/WC Dusch och WC
Tvätt Gemensam tvättstuga
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 1 av 2 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 12,5%
Avgift 2 602 kr värme, vatten och bredband, samt Sophantering ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Trevlig och fräsch lägenhet med synnerligen centralt och attraktivt läge nära Österport. Lugnt område med gångavstånd till innerstadens ''puls''. Uthyrningsmöjlighet med goda intäkter.
Vägbeskrivning
Öster om Max hamburgerrestaurang och mitt emot polishuset/arbetsförmedlingen.
Kostnader kr/år
El 2500 kr
Försäkring 2200 kr
Försäkringsbolag Länsförsäkringar

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Ägaren Urban Färdig hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 076-340 17 68
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

1 430 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners