Privatmäklaren

Privatmäklaren

Frihetsvägen 16
Jakobsberg

Pris 1 695 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/11628

Välplanerat och centralt!

Beskrivning Välplanerad 2:a med en rymlig inglasad balkong i bästa söderläge.
Lägenheten ligger högst upp i huset och erbjuder en luftig hall med förvaring, kök med bra matplats, stort vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen, helkaklad duschrum med tvättmaskin och ett bra sovrum. Möjlighet att skapa ditt drömboende!
Kommun Järfälla
Pris 1 695 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 51,8 m2
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 287 kr värme, vatten, kabeltv och bredband, samt 2 förråd, gemensam tvättstuga, ingår i avgiften
Byggår 1957
Förening BRF Nybergsettan
Tillträde Enligt överenskommelse
Specifik energianvändning (tidigare energiprestanda) 120 kWh/m² och år
Energiklass
Läs mer om energideklarationer

Den här försäljningen hanteras av ägaren: Oleh Yarosh 0700099862

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Hall
En stor och välkomnande hall med klinkergolv och gott om utrymme för avhängning. Här finns en stor inbyggd garderob med spegeldörrar och belysning samt också en mindre inbyggd garderob. Tapetserade väggar.
Vardagsrum
Ljust och rymligt vardagsrum med utgång till den inglasade balkongen. Här finns gott om utrymme för soffgrupp och TV-möbler. Ena väggen har två fina inbyggda mindre hyllor med belysning. Väggarna har en ljus tapet och parkettgolv.
Balkong
Inglasad balkong i bästa söderläge. Här kan du avnjuta många sköna stunder. Balkongen är rymlig och det finns gott om plats för balkongmöbler.
Sovrum
Sovrum i bra storlek med plats för säng och övriga möbler. Här finns en inbyggd dubbelgarderob med skjutdörr samt ytterligare en inbyggd garderob med överskåp. Rummet är tapetserat i gröna toner och har ett snyggt mörkare laminatgolv.
Kök Ett trevligt kök med matplats för upp till 4 personer. Här finns gott om förvaring i skåpen i allmogestil. Ovanför bänkskivan i trä sitter ett snyggt ljust kakel. Här finns kyl/frys, spis med keramikhäll samt fläkt i rostfritt stål. På väggen sitter en träpanel och ovanför är väggarna målade. Klinkergolv.
Badrum/WC Helkaklat duschrum med bra ljus från infällda downlights. Väggarna har ett vitt kakel och terracottafärgat klinker på golvet. Badrummet är utrustat med dusch och duschväggar, WC, handfat, spegel, handdukstork samt tvättmaskin.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 3 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 1,86%
Avgift 3 287 kr värme, vatten, kabeltv och bredband, samt 2 förråd, gemensam tvättstuga, ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Förening:Brf Nybergsettan
Byggår 1956. 45 st lägenheter och 1 butikslokal. Adresser tillhörande föreningen är Frihetsvägen 14-22. Portkod till alla portar.

Ingår i avgiften: Värme, varmvatten, tvättstuga, förråd, trappstädning, kabel-TV(ComHem basutbud), bredband och IP-telefoni via Ownit.
Från och med 1 april 2018 kommer avgiften att sänkas med 5%.

Bredband via Ownit med hastighet upp till 100 Mbit/s. Bostadsrättsinnehavaren ansvarar själv för att köpa en router/fördelare.

Kabel-TV från ComHem.
Parkering (24 platser) uthyres för 150-200 kr/mån. Garage (3 platser) uthyres för ca 500 kr/mån. Deras förvaltare Nordstaden sköter kön.
Källarförråd och matkällare ingår till varje lägenhet. Tvättstuga i källaren i port nr 20.

Reparationer/renoveringar: 1989-91 genomfördes total fastighetsrenovering utvändigt, byte av fasad från puts till tegel och inglasning av alla balkonger samt ommålning i alla trapphus. Stamrenovering slutfört under i februari 2008. OVK besiktning utfört i dec -07. Föreningen bytte alla lägenhetslås i januari -04. Inga stora reparationer planerade. Tvättstuga med stor grovtvätt.

Föreningen har gemensamt avtal för el, vilket innebär att de boende bara betalar för sin faktiska förbrukning och föreningen står för abonnemanget genom gruppavtal.

Andelstal avseende årsavgift finns ej att tillgå från förvaltaren.
Övrigt
OBS detta objekt säljs direkt av ägaren. Ingen mäklare är ansvarig för detta objekt utan ägaren har valt att använda vår gratistjänst Privattjänst och hanterar försäljningen helt själv. Uppgifterna i annonsen kommer direkt från ägaren.
Privatmäklaren Skandinavien ansvarar inte i något fall för riktigheten i de uppgifter som lämnas i beskrivningen, oavsett vem som lämnat uppgifterna.
Kostnader kr/år
El 2400 kr
Försäkring 1992 kr
Försäkringsbolag If
Övrigt 200 kr
Kommentar till driftskostnader Parkering

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning

Visningar

Den här försäljningen hanteras av ägaren: Oleh Yarosh 0700099862

Visning 20 oktober 12.00-12.30

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Budgivning

Ta kontakt med säljaren för att lägga ett bud.

Kontakt

Detta objekt säljs helt privat, dvs inte genom någon av våra mäklare. Det är ägarens egna bilder och beskrivning. Läs mer här. Ägaren Oleh Yarosh hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 0700099862 eller mejla.

Den här försäljningen hanteras av ägaren: Oleh Yarosh 0700099862

» Skicka mejl till ägaren

Läs mer om vår prova-på tjänst här.

Partners