Privatmäklaren

Privatmäklaren

Krämaregatan 14
Molkom

Pris 155 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10450

Jättemysig 2:a, Krämaregatan 14, Molkom

Beskrivning Endast 5 minuters gångväg till Konsum. Apotek och vårdcentral finns också inom 5 minuter. Mack så man kan tanka. Ca 9 minuters gångväg till busstationen. Bussarna går till Karlstad, Filipstad och Hagfors. Finns gym, judo, frisörsalong m.m. i Molkom centrum.
Kommun Karlstad
Pris 155 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 2 + kök
Boarea 50 m2
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 3 275 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och el ingår i avgiften
Byggår 1974
Förening HSB BRF Mosippan i Molkom
Tillträde Enligt överenskommelse
Energiprestanda 182 kWh/m² och år

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt I hallen är det nymålat med lite skimrande pearlgrå färg. Svart jackhängare och 5 garderober.

Toaletten har ett fint blått golv och vita väggar.Badkar och toalettskåp som är svart. Tvättmaskin ingår.

Sovrummet har en lite mörkare grå, lite skimrande färg. Utgång till balkongen från sovrummet. Balkongen och renoveras just nu. Den ska slipas och det kommer sättas upp röda träpaneler istället för gipsplattor som innan.Så det blir nytt och fint.

Köket är ombyggt för mera plats på bänken samt att det skulle gå in en diskmaskin-som även det ingår i priset. Vitt kakel med ljusgrå färg och 2 fönster.

I Vardagsrummet är det 4 stora fönster som släpper in mycket ljus. Vita väggar som är nymålade för 2 månader sedan.
Kök Ombyggt kök för att få plats med diskmaskin och större yta. Vita fina skåpluckor. Nymålad pärlljusgrå färg på väggarna.
Badrum/WC Stort avlångt badrum med en blå fin matta och vita väggar.
Badkar finns och ett svart badrumsskåp. Tvättmaskin ingår i priset.
Tvätt Tvättstuga finns men tvättmaskin finns redan i lägenheten
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 3 (ingen hiss)
Ekonomi Andelstal 0,87616%
Avgift 3 275 kr värme, vatten, kabeltv, bredband och el ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om föreningen Bostadsrättsföreningen är ett privatbostadsföretag och äger fastigheterna Molkom 1:160 och Molkom 1:458, som stod färdigställd år 1974. Fastigheterna består av 4 hus med sammanlagt 11 trappuppgångar och har adress Krämaregatan 1, 3-10, 12 och 14. Bostäderna har en yta på totalt 5 957,5 m2. Föreningen har även 2 lokaler och 55 bilplatser.
Kostnader kr/år
Försäkring 2880 kr
Försäkringsbolag Folksam
Kommentar till driftskostnader El ingår i avgiften

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Energideklaration
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

tis 23 apr, 18:00 - 19:00
sön 28 apr, 18:00 - 19:00
Öppen visning

Ägaren Mikael Johansson hanterar visningar och svarar på detaljfrågor.
Mejla eller ring 0764057777
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

155 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners