Gubbekullavägen 1L
Onsala

Pris 4 850 000 kr eller högstbjudande
Högsta bud: 4 550 000 kr
Direktlänk www.pm.se/11698

Bostadsrättsparhus i välskött förening med pool & bastu

Beskrivning Nu finns chansen att förvärva unikt och modernt boende med guldkant på tillvaron oavsett säsong! Bostadsrättsparhus i havsnära trygg gated community med uppvärmd swimmingpool och bastu! 1 1/2 plan på 118 m2 med högt i tak. 3-4 sovrum, modernt kök i öppen planlösning och 2 snygga helkaklade badrum. Altan med upplyst mur längs med huset och en nästan 7 m lång balkong på framsidan ger sol från morgon till kväll. Parkering utanför huset och i carport samt både kall & varmförråd.

Kommun Kungsbacka
Pris 4 850 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Parhus
Rum 5 + kök
Boarea 118 m2
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 4 950 kr parkeringsplats, samt Sophämtning/Källsortering ingår i avgiften
Byggår 2017
Fönster 3 glas
Förening Brf Poppel Park
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Bilder & Planlösning

Karta

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt Entré/Hall

Entré och rymlig hall. Grå kakel på golvet i entrén som övergår till ekparkett i resten av hallen.Vita väggar.  Från hallen nås tvättstuga, två av sovrummen, ett badrum, samt litet förråd.
I hallen finns städskåp och en garderob för ytterkläder, från Marbodal.
Termostat till golvvärme för entré/hall och det lilla förrådet/klädkammaren.  

Sovrum 1 (nedervåning)  
Rymligt sovrum med ekparkett, vita väggar och en fondvägg i grå betonglook med struktur. Dubbelgarderob från Marbodal. Egen termostat till golvvärmen.  

Sovrum 2 (nedervåning)
Används idag som en walk-in closet. Ekparkett och vita väggar. Inbyggda garderober med skjutdörrar på ca 170 x 250 cm. (Övrig garderobsinredning ingår ej) Egen termostat till golvvärmen.

Förråd
Rymmer idag ett hyllsystem med extra förvaring, samt en större vinkyl (vinkylen ingår ej). Kan enkelt göras om till tex ett mindre kontor eller garderob.  

Vardagsrum  
Luftigt vardagsrum med öppen planlösning mot köket och matsalsdelen.Ekparkett och vita väggar samt dimbara spottar i takhörnen ut mot altanen. Snedtak med hela ca 3.58 m i takhöjd som mest! Utgång mot altanen från vardagsrum/matsalsdel.
Egen termostat till golvvärmen.  

Trappan i  ek/vitt leder oss upp på övervåningen där vi finner....

Allrum/Tv-rum  med väl tilltagen takhöjd och härligt ljusinsläpp från två håll. Stort fönster med fjärrstyrd mörkläggande hissgardin ovan trappan, samt ett större fönster och dörr  mot framsidan och ut mot balkongen på ca 7 m . Dimbara takspottar ovanför trappan. Ekparkett och vita väggar. Egen termostat till golvvärmen.  

Badrum 2 (se separat beskrivning)  

Sovrum 3
Rymligt sovrum på drygt 16 m2 och fönster i två vädersträck som lätt kan göras om till två sovrum.Ekparkett och vita väggar.  Fondvägg på 3.5 m tapetserad i björk upplysta med 3 dimbara spotlights.  

Balkong på ca 7 meter med morgonsol. Perfekt ställe att avnjuta sin morgonkaffe på!


Kök Kök Modernt kök i grått från Marbodal med öppen planlösning mot vardagsrum och matsalsdel.Luftigt snedtak med hela 3,58 m där taket är högst. Köksö med utdragbara förvaringslådor och två barsittplatser. Vitvaror i hög standard från Siemens.I matsalsdelen ryms bord med plats för upp till 6-8 personer.
Badrum/WC Badrum 1 (nedervåning)
Helkaklat badrum med vita väggar och grått golv med golvvärme. Fondvägg av sjösten i duschen. Duschkabin med handdusch och vattenfallsdusch. Plats för hylla i badrum, om extra förvaring önskas.

Badrum 2 (övervåning)
Helkaklat badrum med vita väggar och sandfärgat golv som har en imponerande takhöjd på ca 3,5 där det är högst.  Modern fondvägg och golv i duschen i glasmosaik som matchar golvet.
Stort öppningsbart fönster ger härligt ljusinsläpp och är utrustat med praktisk mörkläggande hissgardin med fjärrkontroll.
Dusch med både handdusch och vattenfallsdusch. Givetvis finns golvvärme även i detta badrum.  
Tvätt Direkt till vänster när man stiger in genom entrédörren ligger den välplanerade tvättstugan, renoverad hösten 2019. Mörkgrått kakel på golvet och vita väggar. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Tvättstugan har även har egen groventré, perfekt för att ta in tex barnvagn, eller regniga kläder.
Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Ekonomi Andelstal 11,412%
Avgift 4 950 kr parkeringsplats, samt Sophämtning/Källsortering ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Snygg och modernt bostadsrätts-parhus med huskänsla byggt 2017. Genomgående påkostade val i allt från kök till de båda badrummen. Komfortabel och kostnadseffektiv uppvärmning genom vattenburna golvslingor på båda våningarna kopplat till bergvärme.
Lägenheten har närhet till saltstänkta bad (ca 600 m/5 min promenad)  och trevliga Gottskär med restaurang och glassbar under säsong. Matbutik, bageri, restauranger, vårdcentral/apotek på kort avstånd.  Busshållplats ca 100 m från bostaden.  Flera förskolor och skolor i närområdet.

Varmförråd på ca 2.9 m2 och kallförråd på ca 2.6 m2 med praktiskt hyllsystem monterat.

Obs: Lamellgardinerna ingår ej.  
Allmänt om föreningen Liten välskött bostadsrättsförening där de boende utgör styrelsen. Ordning och reda, fin kommunikation och transparens. Stora möjligheter för de boende att påverka och utveckla området genom eget deltagande. Parkskötsel, snöröjning etc. ombesörjes klanderfritt  av lokala ”Kungsrikets Fastighetsservice”.
Vägbeskrivning
Sväng av E20/E6 mot Onsala. Följ Onsalavägen till rondellen vid Preem och Hemköp där ni svänger vänster på Gottskärsvägen. Kör ca 1500 m och ta första höger efter Åsa Hembageri som är Gubbekullavägen. Vårt område ligger direkt till vänster på gatan och bilgrinden in är ca 30 m in på gatan.
Kostnader kr/år
El 8400 kr
Försäkring 2400 kr
Försäkringsbolag Moderna Försäkringar
Övrigt 14940 kr
Kommentar till driftskostnader Övrigt avser värme och vatten

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Planlösning
Budget 2020 Brf Poppel Park
Stadgar
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Visningar

Endast bokade visningar
Ägaren Stefan Wadstedt hanterar visningar och svarar på detaljfrågor Mejla eller ring 070-821 51 53
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

4 850 000 kr eller högstbjudande

Budgivning pågår.

4 550 000 kr Högsta bud

Kontakt

Hos Privatmäklaren sköter ägaren visningar och svarar på detaljfrågor om objektet.

Ägaren Stefan Wadstedt hanterar visningar och svarar på detaljfrågor, 070-821 51 53 eller mejla.

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller skicka ett meddelande via formuläret nedan.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners