Privatmäklaren

Privatmäklaren

Grubbensringen 32B
S:t Eriksområdet

Pris 8 095 000 kr eller högstbjudande
Direktlänk www.pm.se/10073

4:A VID GRUBBENS TRÄDGÅRD S:T ERIKSOMRÅDET-KUNGSHOLMEN

Beskrivning Elegant 4:a vid idylliska Grubbens trädgård och Karlbergskanalen. Lägenheten har en generös takhöjd om 3,20 meter och området är mycket attraktivt och lugnt. Stort förråd i källaren, gemensam uteplats.
Kommun Stockholm
Pris 8 095 000 kr eller högstbjudande
Boendeform Lägenhet
Rum 4 + kök
Boarea 103 m2
Våning 2 av 3 (med hiss)
Upplåtelseform Bostadsrätt
Avgift 7 203 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Byggår 1999
Förening af Grubbens Brf
Tillträde Enligt överenskommelse

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Fakta

Rumsbeskrivning, allmänt HALL
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning med hängare och golv med oljad ekparkett.

VARDAGSRUM
Komfortabelt vardagsrum med målade ljusa väggar samt stort fönster med fri utsikt mot området och golv med oljad ekparkett.

SOVRUM 1
Ljusa väggar med stort fönster med fri utsikt mot området, pardörrar och golv med oljad ekparkett.

SOVRUM 3
Stort master sovrum med utsikt mot Grubbens Trädgård genom stort fönster med djup fönsternisch, walk in closet, ljusa tapetserade väggar, oljad ekparkett och taklister.

PASSAGE
Rymligt passage mellan sovrum 2 och sovrum 3 med oljad ekparkett, klädkammare, takrosett och taklister.

SOVRUM 2
Stort sovrum med oljad ekparkett, ljusa väggar och stort fönster med fri utsikt mot området och djup fönsternisch.

KÖK
Stort kök, med oljad ekparkett, ljusa väggar, träluckor med kakel ovanför arbetsbänken, rymlig kyl och frys, spishäll, varmluftsung, fläkt samt diskmaskin. Matplats med plats för ett större matbord samt ett stort fönster med fri utsikt mot området finns också.

BADRUM/WC
Klinker och golvvärme (el) med helkaklade vita väggar, handfat, toalettskåp med speglar, handukstork (el), WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare samt förvaringsskåp.

TVÄTT
Föreningens tvättstuga är belägen på Grubbenstorget 2 och är utrustad med två maskiner, en torktumlare, torkskåp samt mangel.

FÖRRÅD
Lägenheten har ett stort källarförråd i samma fastighet.

HISS
Det finns hiss med ramp från gaveln av fastigheten.

CYKELRUM, BARNVAGSRUM OCH FESTLOKAL
I föreningen finns en cykelrum samt barnvagsrum i källaren med ingång med ramp från gaveln av huset. En trevligt festlokal finns i föreningen som är utrustad med kök, två toaletter, stolar, långbord och soffa.

Lägenhet
Upplåtelseform Bostadsrätt
Våning 2 av 3 (med hiss)
Ekonomi Andelstal 2,2193%
Avgift 7 203 kr värme, vatten, kabeltv och bredband ingår i avgiften
Tillträde Enligt överenskommelse
Allmänt om bostaden Högt belägen lägenheten med fri utsikt mot området omkring. Här bor ni i en prisbelönt och lugn oas som välkomnar med trevliga Grubbensparken med S:t Eriks Kapell. Direkt utanför huset leder trappor ner mot en vacker brygga och damm och promenadstråket vid Barnhusviken-Karlbergskanalen.

Hela lägenheten känns ljus och luftig tack vare ett härligt ljusinflöde från många fönster och den höga takhöjden (3.20 m). Entréhall  med bra plats  för avhängning, stort vardagsrum, med sovrum, vidare nås köket, som är stort och trivsamt, här finns plats för större matbord där ni kan umgås med era vänner.  Vidare bjuder bostaden på en intern passage mellan sovrum och ett andra stort sovrum med WC och badrum som är väldigt bra utrustat.

I området finns restauranger, caféer och småbutiker. Här är det lätt att hitta sin egen favorit, kanske runt Scheelegatan och Rådhuset, vid Kungsholmstorg eller närliggande Västermalmsgallerian. Även nära till Centralen och Citys utbud. Kommunikationerna är utmärkta med bussar och tunnelbana på nära håll. Här finns det även lekplats för barnen, Grubbensparken, Kronobergsparken och för hundar  finns också en lekplats.
Allmänt om föreningen BRF af Grubbens är en äkta bostadsrättförening. Här finns 42 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Det finns gårdsplan och innegård med uteplats, utemöbler, grill samt gräsmattor och planteringar.

Byggår: 1870 resp. 1999. Hiss finns.

Parkeringar: i området råder boendeparkering (www.stockholm.se).
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift och en överlåtelseavgift om ca 1% respektive 2,5% av gällande basbelopp. Överlåtelseavgiften betalas av köparen.
Kostnader kr/år
El 3812 kr
Försäkring 1580 kr
Försäkringsbolag Folksam
Kommentar till driftskostnader I månadsavgiften ingår Kabel-TV och bredband via Com Hem.

Observera att driftskostnaderna är personliga och kan komma att skilja sig beroende på användningssätt. Denna driftskostnad baseras på säljarens uppgift.

Dokument
Stadgar
Årsredovisning
Viktig info spekulant
Viktig information
Viktigt Privatmäklaren Vi förmedlar bostaden tillsammans med bostadens ägare som själv tar hand om visningen. Vi på Privatmäklaren ser till att det finns visningsmaterial till visningen och vi finns till hands via telefon och mejl för att svara på spekulanternas frågor. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre. Läs gärna mer om oss och våra nöjda kunder på www.pm.se
Budgivning och kontrakt Högsta budet (om något bud inkommit) redovisas på denna sida om inte säljaren valt att hålla budet dolt. Nya bud redovisas löpande till säljaren och övriga budgivare (om inte säljaren givit mäklaren instruktioner om annat). Det är alltid säljaren som bestämmer till vem, när och hur samt till vilket pris han eller hon vill sälja. Samtliga bud och budgivarnas namn redovisas till den slutliga köparen. I det fall då det kommer in ett nytt bud efter det att budgivningen är avslutad men köpeavtalen ännu inte är påskrivna, är fastighetsmäklaren skyldig att framföra budet till säljaren.
Undersökningsplikt och felansvar vid köp av bostadsrätt Utgångsläget är att du köper bostadsrätten i befintligt skick och uppmanas att undersöka objektet ordentligt. Köpare och säljares ansvar
Boendekostnadskalkyl Ansvarig mäklare erbjuder dig som skall köpa bostad en skriftlig beräkning över dina personliga boendekostnader. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren.
Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig. Våra mäklare erhåller endast en administrativ ersättning från Hemnet som uppgår till 50% av Hemnets fakturerade belopp per förmedling enl. prislista.

Bilder & Planlösning

Karta

Visningar

Inga visningstider inlagda.

Visningar hanteras av ägaren. Kontakt via telefon och mejl nedan.

Mejla eller ring 0735602092, 0760069953
Läs mer om ägarens roll här

Budgivning

Om du behöver hjälp med att lägga bud, kontakta kundtjänst 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 på övriga tider mejla kundtjanst@pm.se

8 095 000 kr eller högstbjudande

Kontakt

Ring oss på 010-762 62 10 mån-fre 09.00-17.00 eller kontakta oss dygnet runt genom att fylla i formuläret nedan eller skicka ett mejl till oss på kundtjanst@pm.se. Vi besvarar alla mejl inom 24h.

Ta del av vår integritetspolicy

Mäklare

Carl Troedsson

Registrerad fastighetsmäklare
010-762 60 01

Kontakta mäklaren

Partners